کد خبر: 482686
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۰

کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اعلام اين خبر و با تاکید بر اینکه در حال حاضر دانشگاه محیط زیست کشور در استان البرز وجود دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در حال راه‌اندازی دانشکده‌های زیر مجموعه خود بوده و اصفهان از ظرفیت‌های بسیاری برای راه‌اندازی و فعالیت دانشکده زیست محیطی برخوردار است.
وی اضافه کرد: ظرفیت‌های بالقوه‌ای در راستای فعالیت‌های زیست محیطی در استان وجود دارد و اصفهان به‌عنوان قطب صنعتی کشور محسوب می‌شود و اصفهان از ظرفیت‌های بسیاری در زمینه صنعت و تکنولوژی بهره‌مند است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک نخستین دانشکده زیرمجموعه دانشگاه محیط زیست کشور در استان اصفهان راه‌اندازی می‌شود و استان اصفهان از دانشکده فناوری زیست محیطی برخوردار می‌شود.
وی پیوند صنعت و دانشگاه را امری مهم و ضروری دانست و ادامه داد: همچنین استفاده از فناوری‌های نوین برای پایش و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی یکی از مهم‌ترین نیاز‌های امروز اصفهان است و این موضوع می‌تواند زمینه‌ای برای ایجاد دانشکده فناوری زیست محیطی در اصفهان باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار