کد خبر: 482521
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۳۰
فارس : تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر یک بر صفر مغلوب داماش گیلان شد. پس از این شکست صبح امروز رویانیان در جلسه‌ای با مشاوران خود شرکت کرد تا دلایل عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس در دیدارهای گذشته را بررسی کند.

حاضران در این جلسه به این نتیجه رسیدند که 3 بازیکن پرسپولیس که فصل گذشته نیز برای این تیم مشکلاتی ایجاد کردند در این فصل با تمام وجود بازی نمی‌کنند و درصد مشکل‌آفرینی هستند. همچنین رویانیان و مشاورانش به این نتیجه رسیدند که افرادی از بیرون به فکر تحریک این 3 بازیکن و نتیجه نگرفتن پرسپولیس هستند.

حاضران در این جلسه تصمیم گرفتند با توجه به در پیش بودن بازی روز جمعه با استقلال، صحبت درباره این موضوع را به بعد از دربی موکول کنند و مدیرعامل پرسپولیس پس از این دیدار در این باره توضیخات بیشتری ارائه کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار