کد خبر: 481157
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۷
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم:

علی مبشری طرح تربیت حافظان و قاریان قرآن فرصت مناسبی برای پرورش روحی علاقه‌مندان به منظور استفاده از معنویات ماه مبارک رمضان دانست و اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان طرح تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم در چهار امام‌زاده شاخص شهرستان از جمله امام‌زاده سلطان ابراهیم سمیرم، امام‌زاده بی‌بی نازبانو شهر حنّا، امام‌زاده نازخاتون شهر کمّه و امام‌زاده معصومه خاتون ونک با حضور علاقه‌مندان به کلام الهی برگزارشده است.
وی اجرای این طرح را در راستای تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: طرح بزرگ تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تربیت ۱۰ تا ۱۵ میلیون حافظ در کشور اجرا می‌شود.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم سهمیه شهرستان سمیرم را ۳۲۰ نفر حافظ و قاری اعلام کرد و گفت: تاکنون ۳۶۰ نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که ۹۵ درصد متقاضیان در این طرح بانوان هستند.
وی گفت: حفظ جزء ۳۰ برای سنین ۱۲ سال، حفظ دو جزء یک و ۳۰ برای سنین ۱۲ تا ۱۹ سال و حفظ سه جزء یک، دو و ۳۰ نیز برای سنین بالاتر از ۱۹ سال تا پایان اسفندماه جاری در دستور کار این طرح است که در انتها با اعطای گواهینامه رسمی و اهدای جوایز نفیس به قید قرعه به پایان می‌رسد.
مبشری اجرای طرح نشاط معنوی در تابستان امسال را یکی دیگر از برنامه‌های اداره اوقاف دانست و تصریح کرد: با هدف سوق دادن جوانان به عرصه‌های دینی و فضاسازی معنوی، طرح تابستانی نشاط معنوی در بقاع متبرکه امام‌زاده سلطان ابراهیم سمیرم و بی‌بی نازبانو شهر حنّا در حال اجرا است.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی طرح تابستان نشاط معنوی برای سنین ۸ تا ۱۶ سال در نظر گرفته شده است، گفت: در برنامه آموزشی این طرح آموزش قرآن،‌ آداب اجتماعی، داستان پیامبران و ائمه، آموزش احکام و اصول اعتقادات، آموزش هنر، ‌مباحث اخلاقی و به ویژه هنجارهای ارتباطات اجتماعی در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: این طرح از ۱۰ تیرماه آغاز و تا ۲۶ مردادماه ادامه دارد.
مبشری هم‌چنین به دیگر برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم در این ماه مبارک خبر داد و گفت: جزءخوانی قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان در امام‌زاده سلطان ابراهیم سمیرم و امام‌زاده بی‌بی نازبانو شهر حنّا از ساعت هفت عصر تا پیش از اذان مغرب اجرا می‌شود.
به گزارش جوان آنلاین شهرستان سمیرم با ۱۲۰ مسجد، ۲۶ حسینیه و ۲۳ امام‌زاده در فاصله ۱۶۵ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار