کد خبر: 480234
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۰

محمدعلی عطاری با بیان اینکه زنگ خطر بیماری دیابت در سطح کشور و همچنین استان اصفهان به صدا درآمده، افزود: آمار ارائه شده در مورد تعداد مبتلایان به بیماری دیابت در سطح استان اصفهان بر اساس آمار معاونت بهداشت و درمان عنوان شده و نشانه مستند بودن آمار است.
وی گفت: بیماری دیابت در سال‌های اخیر به بیماری خاموش تعبیر شده و کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه بهداشت و درمان در مورد سرعت گسترش بیماری دیابت هشدار داده‌اند که مبتلایان به این بیماری، هر ۱۵ سال، به دو برابر می‌رسند که تا حد بسیار زیادی هشدار دهنده است.
رئیس هیئت مدیره خیریه دیابت استان اصفهان افزود: سرعت گسترش دیابت در جهان بسیار بالاست و برآوردها نشان می‌دهد که هم‌اکنون در هر ۱۰ ثانیه، دو انسان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه دیابت، در هر ۱۰ ثانیه، یک انسان را از پای درمی‌آورد، اضافه کرد: بیماری دیابت به دو نوع یک و دو تقسیم‌بندی شده که متاسفانه ۵۰ درصد از بیماران مبتلا به دیابت نوع دو، از بیماری خود اطلاعی ندارند و به همین دلیل این بیماری را بیماری خاموش نیز نامیده‌اند.
عطاری با بیان اینکه ابتلا به بیماری نوع دو، به صورت تصادفی تشخیص داده می‌شود، بیان داشت: بیماری دیابت به اندازه‌ای شیوع یافته است که به صورت سالانه هزینه‌های بسیار زیادی را بر حوزه بهداشت و درمان استان و خود بیماران وارد می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار