کد خبر: 480205
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۹
سي‌بي‌اس: ايران درصورت تهديد 35 پايگاه امريكا و اسرائيل را با موشك محو مي‌كند

به گزارش مهر، راديو اسرائيل با پوشش دادن خبر موفقيت‌آميز بودن آزمايش موشك فاتح ۱۱۰ ايران اعلام كرد: ايران اخيراً بيشتر به دنبال ساخت موشك‌هايي است كه بتواند اهداف دريايي را منهدم كند. روزنامه صهيونيستي «جروزالم پست» نيز به طور ضمني به وحشت صهيونيست‌ها از اين موشك ايران پرداخت و نوشت: اين موشك براي اسرائيل از اهميت خاصي برخوردار است زيرا M۶۰۰ كه كپي قبلي اين موشك‌ها است، به وفور در دست حزب الله لبنان قرار دارد، به طوري كه در خانه‌هاي شخصي در جنوب لبنان انبار شده‌اند. 

شبكه امريكايي «سي بي‌اس» با اشاره به تحريم تسليحاتي در زمان جنگ تحميلي عليه جمهوري اسلامي ايران نوشت: ايران براي جبران اين تحريم‌ها از سال ۱۹۸۸ شروع به ساخت سلاح‌هاي مورد نياز خود كرد و در سال ۱۹۹۲ توانست تانك، خودروي زرهي، موشك و هواپيما بسازد.
روزنامه «واشنگتن پست» هم در اين خصوص عيناً به انعكاس گزارش شبكه «سي بي‌اس» پرداخت. سي بي‌اس نيوز با اشاره به گزارش ماه ژوئن وزارت دفاع امريكا(پنتاگون) در خصوص افزايش دقت سلاح‌هاي ساخت ايران و افزايش قدرت آتش آنها در سال‌هاي اخير نوشت: ايران اعلام كرده هرگونه حمله نظامي به تأسيسات هسته‌‌اي‌اش را به شدت پاسخ خواهد داد و بيش از ۳۵ پايگاه امريكا را در منطقه در دقايق اوليه‌اي كه مورد حمله قرار گيرد هدف حمله موشكي قرار خواهد داد و با موشك باران، اسرائيل را محو خواهد كرد.

سايت شبكه «الجزيره انگليسي» هم ضمن اشاره به دقت و توان موشك مذكور در انهدام اهداف دريايي نوشت: فرماندهان نظامي ايران معتقدند كه جنگ‌هاي آينده بر اساس توان هوايي و دريايي خواهند بود و بر همين اساس فرماندهان نظامي ايران در تلاش هستند تا توان سيستم‌هاي ضد‌هوايي و موشك‌هاي دريايي خود را ارتقا دهند. سايت هندي «نيوز ترك» با اشاره به برد و دقيق بودن اين موشك‌‌ها كه قادرند اهداف زميني و دريايي را هدف قرار دهند، بدون اشاره مستقيم به تهديدات امريكا و رژيم صهيونيستي عليه جمهوري اسلامي ايران نوشت: فرماندهان نظامي ايران بارها اعلام كرده‌اند كه به هرگونه اقدام نظامي احتمالي عليه ايران پاسخ محكمي خواهند داد. 

سايت «آسيا ايج» در اين خصوص با اشاره به قابليت اين موشك در هدف قرار دادن اهداف دريايي در خليج فارس و درياي عمان نوشت: ايران با آزمايش‌هاي موشكي مختلف و برگزاري مانورهاي نظامي، توان نظامي‌اش را در مقابل هرگونه تهديد احتمالي به رخ مي‌كشد و با توجه به افزايش تهديدات امريكا و اسرائيل عليه ايران در سال ۲۰۱۲ شاهد آزمايش‌هاي موشكي و مانورهاي نظامي بيشتري از سوي ايران در اين سال بوده‌ايم. 

بازتاب فاتح در رسانه‌هاي عربي
بخش عربي يونايتد پرس اينترنشنال روز گذشته، در گزارشي به قابليت‌هاي موشكي جديد ايران اشاره كرد و نوشت: ايران از برگزاري موفقيت آميز آزمايش نسل چهارم موشك فاتح ۱۱۰ خبر داده است.
همچنين سايت روزنامه اليوم السابع از پربازديدترين رسانه‌هاي مصري در گزارشي به اظهارات سردار وحيدي اشاره كرد و نوشت: نسل جديد موشك فاتح ۱۱۰ مي‌تواند با دقت بالا اهداف دريايي را مورد اصابت قرار دهد و يكي از دقيق‌ترين سلاح‌ها در ميان تسليحات نظامي ايران محسوب مي‌شود. روزنامه اخبار اليوم مصر نيز در گزارشي اعلام كرد: ايران نوع بسيار دقيق تري از موشك‌هاي فاتح ۱۱۰ را با موفقيت آزمايش كرد. خبرگزاري الشرق الاوسط مصر، خبرگزاري كويت، پايگاه خبري النشره، روزنامه الخبر الجزاير، روزنامه السياسه كويت، شبكه خبري روسيا اليوم، روزنامه الغد اردن، القبس كويت و المنار نيز خبر آزمايش موفقيت‌آميز موشكي جمهوري اسلامي ايران را پوشش داده‌اند.
توضيحات وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح پيرامون ويژگي‌هاي موشك فاتح ۱۱۰ را در صفحه ۶ بخوانيد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار