
مديركل راه و شهرسازي استان هرمزگان با اعلام اين خبر گفت: بزرگراه بندرعباس سيرجان داراي ۳۲۴ كيلومتر طول ميباشد كه ۲۴۰ كيلومتر آن در حوزه استحفاظي استان هرمزگان واقع شده است.
مهدي زنديه وكيلي با بيان اينكه اين قطعه ۳ كيلومتري در منطقه صعبالعبور و كوهستاني واقع شده افزود: براي احداث آن بيش از ۲ ميليون و ۵۰۰ هزار مترمكعب عمليات خاكبرداري و ۳۰۰ هزار مترمكعب خاكريزي انجام شده است.
زنديه وكيلي گفت: با بهرهبرداري از اين قطعه، عمليات احداث بزرگراه بندرعباس سيرجان در محدوده هرمزگان پايان يافت و انتظار ميرود رانندگان با رعايت قوانين و مقررات به رواني ترافيك در اين بزرگراه كمك كنند.
وي ادامه داد : تكميل روشنايي تونلهاي هرمز و سرزه با اعتبار ۴ ميليارد ريال در حال اجرا است و تا هفته دولت سالجاري آماده بهرهبرداري ميشود.
گفتني است: عمليات تجهيز سيستم روشنايي و تهويه تونلهاي راهدار فداكار و ۱۷ شهريور با اعتبار ۷۰ ميليارد ريال در حال اجرا است و پيشبيني ميشود تا دهه فجر سالجاري ازاين سيستمها بهرهبرداري شود.