پروژه «لاله» براساس زندگي لاله صديقي زن اتومبيلراني كه هماكنون به دليل اثبات تخلفاتش در محروميت به سر ميبرد، تعريف شده و قرار است از وي به عنوان نماد زن ايراني ياد شود. با اين تفاوت كه به احتمال زياد هم در پروژه نيكنژاد و هم در فيلم اطيابي اشارهاي به تخلفات اين زن ورزشكار و درخواستش براي پناهندگي به امريكا نخواهد شد. لاله صديقي شايد خوش شانسترين ايراني باشد كه همزمان دو كارگردان پيشنهاد ساخت فيلم بر اساس زندگياش را دادهاند. ابتدا اسدالله نيكنژاد در زمان ديدار رئيسجمهور با ايرانيان ساكن امريكا موضوع ساخت فيلم را مطرح ميكند و مورد استقبال شخص رئيسجمهور قرار ميگيرد.
اين پروژه از دو لحاظ رسانهاي شد. ابتدا سابقه كاري نيكنژاد و دوم بودجه ۵ ميلياردي كه بعدها به ۷ ميليارد افزايش يافت. البته وعده آوردن هنرپيشگان درجه اول هاليوود مانند جرج كلوني و رابرت دنيرو را نيز بايد بر اين موارد افزود. درست زماني كه سازمان سينمايي و مركز گسترش سينماي مستند پاسخ مخالفان «لاله» اسدالله نيكنژاد را ميدادند و خبرهايي از آمادگي براي آغاز توليد اين فيلم منتشر ميشد، مسعود اطيابي ديگر كارگردان ايراني وارد گود شد و اعلام كرد كه وي نيز ميخواهد بر اساس زندگي لاله صديق فيلم «لاله» را بسازد. اطيابي در گفتوگو با خبرگزاري نسيم، به موضوع ساخت پروژه لاله پرداخته و گفته است: «با يكي از مديران ارشد سازمان سينمايي در اين رابطه صحبت كردهايم و قرار است هفته آينده طرح فيلمنامه كار را به ارشاد ارائه دهيم، هماكنون نگارش فيلمنامه اين اثر سينمايي آغاز شده و به زودي نام فيلمنامهنويس آن را اعلام ميكنيم.»
اطيابي كه گويا ميخواهد هر چه سريعتر و حتي پيش از نيكنژاد كارش را شروع كند، در مورد بودجه فيلمش گفته: «فيلم بودجهاي ۱۲ميليارد توماني را در اختيار خواهد داشت، اما مطمئنا به پول بيتالمال دستاندازي نخواهيم كرد چراكه اين كار توقع غلطي است». بيشك صحبتهاي اطيابي كنايههايي است به «لاله» نيكنژاد كه دولت ميخواهد بودجه آن را تامين كند. مسعود اطيابي در مورد ۷ ميليارد تومان بودجه «لاله» نيكنژاد گفته: «شايد بودجه فيلم من زياد باشد، اما بخش خصوصي است، بعيد ميدانم بودجه فيلم اسدالله نيكنژاد ۷ ميليون باشد چراكه معتقدم بالاي ۳۰ ميليارد خواهد بود. رقم اعلام شده ۷ ميلياردي تنها به اندازه دستمزد بازيگر معروف هاليوود براي حضور در اين فيلم است.» ادبيات اطيابي در به چالش كشيدن پروژه «لاله» اسدالله نيكنژاد، ميتواند آغاز خوبي براي يك درگيري لفظي و رسانهاي باشد.
احتمالاً بايد منتظر پاسخ نيكنژاد در خصوص سوژه دزدي اطيابي و كپي كردن ايده وي در ساخت فيلم باشيم. اين همه درخواست و هيجان براي ساخت پروژه «لاله»، بسيار شبيه چيزي است كه بر سر ساخت فيلم «كوروش» اتفاق افتاد، همزمان چند كارگردان و تهيهكننده بر سر ساخت آن فيلم به رقابت پرداختند و در رسانهها عليه رقباي خود موضعگيري كردند، اما آخر سر هيچ كدام هم فيلمي درباره «كوروش» نساختند. با آنكه پروژه «لاله» اصلاً نميتواند در حد و اندازههاي «كوروش» براي ايرانيان مهم باشد، اما فعلا بازار لالهسازي داغ شده است و قرار شده چند ميليارد پول بيزبان در اين بين رد و بدل شود.