کد خبر: 477616
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۴
فرماندار اردبیل خبرداد:

یوسف اکبری نگاه مثبت دولت خدمتگزار در توزیع اعتبارات امسال نسبت به رفع دغدغه‌های موجود در مناطق روستایی را یک فرصت استثنایی برای رشد و تعالی این بخش توصیف کرد و افزود: توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دغدغه دولت خدمتگزار از الزامات بودجه ۹۱ است به طوری که به نظر می‌رسد با این نگرش بهره‌مندی روستاییان از امکانات و زیربناهای رفاهی بیش از گذشته باشد،
رئیس کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اردبیل با اشاره به وجود ۱۱۱ پروژه مهم نیمه تمام در مرکز استان اردبیل بیان داشت: امسال در دو مناسبت هفته دولت و دهه فجر انقلاب اسلامی این پروژه‌ها تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسد.
فرماندار اردبیل با بیان اینکه اولویت تلاش مجموعه خدمتگزاران دولت بر این است که تا پایان دوره خدمت تمامی پروژه‌های مهم نیمه تمام به پایان رسیده و شاهد بهره‌برداری مطلوب از آنها باشیم،افزود:۲۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته به مرکز استان از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در سال جاری است که در مقایسه با اعتبارات سال گذشته افزایش پنج درصدی را نشان می‌دهد.
وی تشکیل جلسات متعدد کارشناسی، بازدیدهای میدانی از پروژه‌های در دست اقدام را یادآور شد اولویت‌بندی در توزیع اعتبارات را عادلانه و واقع‌بینانه خواند.
اتمام پروژه های نیمه تمام، در اولویت
اکبری رویکرد مهم در عملکرد عمرانی دستگاه‌های اجرایی را اتمام پروژه‌های اولویت‌دار مهم و تاثیرگذار اما نیمه تمام شهرستان در همه فصول اعلام کرد و گفت: پیگیری و انجام پروژه‌های مصوب دور سوم و چهارم هیئت دولت و پرداخت در حد مقدورات مطالبات پیمانکاران ازشاخص‌های مهم هزینه‌کرد اعتبارات سال ۹۱ است.
رئیس شورای اداری شهرستان اردبیل بر ضرورت هزینه‌کرد اعتبارات باقیمانده از سال گذشته نسبت به مبادله موافقت‌نامه در مدت باقیمانده برای جذب آن در اعتبارات سال جاری تاکید کرد و گفت: در این زمینه باید دستگاه‌های اجرایی شهرستان اردبیل کوشا بوده و نگذارند ریالی از بیت‌المال نابجا هزینه شود.
این مسئول با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید برای تعیین تکلیف پروژه‌های مهم نیمه تمام خود در سال جاری و بهره‌برداری از آن در مناسبت‌های پیش روی امسال را از هم اکنون اقدام عاجل کرده و نسبت به انجام مناقصه مجدد در صورت نیاز اقدام کنند،ادامه داد: بر اساس قانون اجرایی بودجه سال جاری هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی حق هزینه کرد و یا جابجایی فصول از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای را نخواهند داشت.
فرماندار اردبیل در پایان افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید از دادن وعده و وعیدهای بی‌‌سرانجام برای آغاز عملیات عمرانی جدید به مردم خودداری کرده و پیش از تعیین تکلیف پروژه‌های در دست اقدام از آغاز طرح‌های تعریف نشده و غیر کارشناسی پرهیز کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار