کد خبر: 475890
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۵
باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ کمیته عالی انتخابات لیبی نتایج اولیه اولین انتخابات این کشور را اعلام کرد که به موجب آن ملی‌گرایان پیشتاز انتخابات هستند .
ملی‌گرایان در دو حوزه انتخاباتی در غرب لیبی پیشتاز هستند اما پیروز اصلی شهر مصراته اسلام گرایان هستند .

مصراته در شرق لیبی واقع شده و نقطه آغاز انقلابیون لیبی به شمار می‌رود . در این شهر ملی‌گراها در رده چهارم جای گرفته‌اند.

حزب الاتحاد برای میهن و حزب عدالت و سازندگی (اخوان المسلمین) و جبهه ملی (با گرایش اسلامی) بالاتر از ملی‌گراها در مصراته رای آورده‌اند.

اما در جنزور در حومه طرابلس ملی‌گراها با ۲۶ هزار رای از ۲ هزار و ۴۲۳ رای اسلامگرایان سبقت گرفته‌اند و اسلامگراها در مرتبه دوم هستند.

ملی‌گراها در زلیتن در نزدیکی مصراته نیز با ۱۹ هزار رای مقابل ۵ هزار پیش هستند . این مقدار، پس از شمارش ۷۴ درصد آراء بدست آمد .

احتمال می رود شمارش آراء در لیبی ۴ تا ۵ روز بطول انجامد اما نتایج اولیه از پیروزی ملی‌گراها حکایت می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار