کد خبر: 475237
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۹
بخوان دعای فرج را، که یار می‌آید

ز سوی کعبه یکی تک سوار می‌آید

برای شیعیانی که محضر امامان خود را در زمان حیات درک نکرده‌اند، آرزویی بالا‌تر از دیدار آن یار غایب از نظر، آرامبخش نیست، همو که ظهورش جهان پر از بیداد و ستم را مستغرق عدالت و مهربانی می‌کند و بنیان خودکامگان را برهم می‌زند.

بخوان دعای فرج را، ظهور نزدیک است

رسیده مـژده به دلـ‌ها، قـرار می‌آید

او که مستضعفان جهان در رکابش وارثان زمین خواهند شد و ستمگران تاریخ را از سریر خودکامگی به زیر می‌کشد، همو که فریاد «هل من ناصر ینصرنی» جدش حسین علیه السلام را با لبیکی که جهان ندایش را خواهد شنید، پاسخ می‌دهد و خون حسین (ع) را که در تمام تاریخ جوشیده است، خونخواهی می‌کند.

بخوان دعای فرج را، به حق خون حسین

زمان وصل رسیده، نگار می‌آید

او که همانند جدش حسین (ع) از کنار کعبه، قیام خود را آغاز می‌کند تا باردیگر همچون جدش رسول الله، کعبه را کانون دل‌های عاشق کند و بت‌های نوساخته در افکار مسلمانان را همچون جدش ابراهیم درهم می‌شکند.

بخوان دعای فرج را، که وعده کرده خدا

ز سوی کعبه یکی تکسوار می‌آید

و این وعده الهی در زمان مقرر آن به انجام خواهد رسید، روزی که چشمان منتظران به جمال قائم آل محمد عجل الله فرجه الشریف روشن شود و شعبان یادآور ولادت مهدی آل محمد است.

در و دیوار شهر‌ها، این روز‌ها به نام کسی آذین بندان شده که بار‌ها فرجش را از خدا طلب کرده‌ایم و دوستداران حضرتش، امشب در جای جای جهان، میلادش را جشن گرفته و ظهورش را چشم در راهند.

اللهم عجل لولیک الفرج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار