
فريدون فعالی گفت: روستای قصر یعقوب علاوه بر روستای هدف گردشگری ، به عنوان روستای الگوی گردشگری استان فارس نیز معرفی شده و در حال حاضر مطالعات تخصصی این روستا اتمام یافته و طی سه سال گذشته فعالیت ها و تلاشهای زیادی نیز در راستای اتمام زیرساختهای آن انجام گرفته است.
فعالی ضمن تاکید بر ادامه گسترش زیرساخت های موردنیاز در این گونه روستاها گفت: در روستای قصر یعقوب در حال حاضر ۲ مجموعه سرویس بهداشتی ۸ چشمه با اعتباری بالغ بر ۱۸۰میلیون تومان راه اندازی شده است و همچنین عملیات مکانیابی جهت اجرای کمپینگ به مساحت ۱۰ هکتار و برق رسانی به محل کمپینگ پایان یافته است. وی اظهار داشت: محوطه سازی این مجموعه با اعتباری نزدیک به ۱۵۰میلیون تومان ، اختصاص کاربری گردشگری به مکان منتخب کمپینگ ، اخذ حمایت گروهی دستگاههای مختلف جهت تامین زیرساخت و تهیه بسته سرمایه گذاری از دیگر اقدامات انجام شده در این روستای هدف گردشگری می باشد.
گفتنی است روستای قصریعقوب ازتوابع بخش مرکزی شهرستان خرمبید در استان فارس درفاصله ۲۰ کیلومتری جنوب صفاشهر واقع شده است. آب وهوای روستا دربهار وتابستان معتدل ودرپاییز وزمستان سرد است که بیشتر اتراق گاه عشایر بود، بیش از یکصدسال قدمت دارد، آثار ارزشمند تاریخی اطراف روستا ، قدمتی کهن تر ازروستا ی فعلی دارند به گفته برخی کارشناسان متعلق به دوران هخامنشی( بین سالهای ۵۵۵-۵۶۰ ق .م) می باشد. از دیگر آثار تاریخی این روستا بقایای دوقلعه دوران سلجوقی وقاجاریه وهمچنین امام زاده شهدا یا بقعه سلطان ابراهیم از نوادگان امام سجاد(ع) رامی توان نام برد.
با سلام و درود فراوان به شما,من ساکن تهران هستم و از پدر بزرگ خودم اصالت خود را خواستار شدم و ایشان گفت که ما اهل روستای قصر یعقوب در شیراز هستیم که بعدا به تهران محاجرت کرده اند....من خیلی مایل هستم که این روستای زیبا و تاریخی که وظیفه خودم میدانم که به احیا ان کمک بکنم و دوست دارم که به این روستا امده و همین جا ساکن بشوم و جذب توریست بکنم,به امید ان روز و از مسولین تقاضا دارم که در این امر مرا یاری کنند
|
سلام پدر بزرگت اهالی روستا قدیم بین سال۱۲۸۰تا ۱۳۰۰میشناسه
|
سلام اهالی آنجا را میشناسند
|
پدر بزرگ اهالی روستا میشناسند
|
سلام پدر بزرگ من هم آنجایی بوده