فارس به نقل از پایگاه خبری "السومریة نیوز"، "مقتدا صدر" رهبر جریان صدر دیروز در دیدار با "صباح الاحمد الصباح" امیر کویت تاکید کرد که وی اهتمام ویژهای به عراق میورزد و در اینباره امانتی بر گردن دارد.
امیر کویت نیز تاکید کرد که تازمانی که عراق در خیر و آرامش باشد، کویت نیز در خیر خواهد بود.
یک منبع آگاه مسئول در دفتر رهبر جریان صدر گفت: صدر دیروز در دیدار با امیر کویت از تلاشش برای حفظ ثبات و امنیت عراق سخن گفت و گفت که وی امانتدار عراق است.
امیر کویت نیز از ایفای نقش صدر در حل و فصل بحران سیاسی عراق و نقش فعالش در عراق تقدیر کرد.
این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: امیر کویت به صدر اعلام کرد که تمام طرفهای سیاسی به چشم احترام به آن مینگرند و او توانمندترین طرف برای آرامسازی اوضاع عراق است و کویت نیز تا زمانی که عراق در خیر و سعادت باشد، در خیر خواهد بود.
رهبر جریان صدر دیروز در راس هیئتی از این جریان وارد کویت شد و این اقدام با مخالفت و اعتراض شدید جریانهای سلفی موافق براندازی دولت "بشار اسد" در سوریه همراه بوده است.