کد خبر: 473821
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۲
مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، "جهاد مقدسی" گفت: وزیر خارجه ترکیه روایتی نادرست از سرنگونی هواپیمای نظامی ترکیه بیان کرده است.

وی افزود: جستجو برای پیدا کردن لاشه هواپیمای سرنگون شده با همکاری سوریه و ترکیه انجام شده است و ما از طرف ترک خواستیم که کمیته ای تشکیل دهد تا از مکان حادثه بازدید کند، اما پاسخی به درخواست ما داده نشد.

مقدسی بیان کرد: سوریه به روابط حسن همجواری با ترکیه پایبند است و این سوریه نیست که روابط دو جانبه را خدشه دار می کند ما مقابله به مثل کردیم و موضع خصمانه ای علیه ملت ترکیه نداریم.

سخنگوی وزارت خارجه سوریه گفت: دولت ترکیه قصد دارد که ملت این کشور را با سیاستهای خود در قبال سوریه همسو کند.

وی با اشاره به نشست ناتو افزود: نشست ناتو باید در راستای کمک به ثبات و امنیت منطقه باشد اما در صورت اقدام خصمانه باید بگوییم که حریم هوایی، زمینی و دریایی سوریه برای ارتش آن مقدس است.

مقدسی بیان کرد: مطابق اعترافات اولیه ترکیه، هواپیمای ترکیه ای حاکمیت سوریه را نقض کرده است و واکنش سوریه در راستای دفاع از حاکمیت خود بوده است.

خبر دیگر اینکه چهار تروریست که قصد داشتند یک خودرو را در نزدیکی نیروهای امنیتی در منطقه "کفر نبل" در حومه "ادلب" منفجر کنند، کشته شدند.

منابع امنیتی سوریه ضمن اعلام این مطلب بیان کرد: خودروی مذکور قبل از اینکه به نیروهای نظامی سوریه برسد در فاصله ۵۰۰ متری آنها منفجر شد و سبب هلاکت این تروریستها شد، اما آسیبی به نیروهای امنیتی سوریه نرسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار