کد خبر: 460782
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۶
امروز اهالي فوتبال شامل رؤساي باشگاه‌ها، نمايندگان استان‌ها، نمايندگان مربيان، نمايندگان بازيكنان و البته برخي از مسئولان در كمپ تيم‌هاي ملي دور هم جمع مي‌شوند تا رئيس چهار سال آينده فدراسيون را با رأي خود انتخاب كنند.
انتخابات فدراسيون فوتبال در حالي امروز برگزار مي‌شود كه پيش از اين گمانه‌زني‌ها حاكي از اين بود كه وزارت ورزش روي كانديداي خاصي نظر دارد؛ طي هفته‌هاي گذشته نيز بارها عنوان شد كه وزارت‌نشينان مي‌خواهند مدير مدنظر خود را روي صندلي فدراسيون فوتبال بنشانند تا به زعم خودشان اگر خرج و مخارج پرحاشيه‌ترين فدراسيون را پرداخت مي‌كنند رئيسش را نيز خودشان انتخاب كنند.
چند روز قبل دو تن از كانديداها با نامه سازمان بازرسي آچمز شدند تا نفر سوم لبخند بر لب از برنامه‌اش رونمايي كند؛ برنامه‌اي كه قبلاً نوشتيم بيشتر كپي‌برداري بود تا زاييده تفكر و انديشه كانديداي مورد عنايت وزارت ورزش.
ديروز هم البته سازمان بازرسي بيكار نماند و به تهديد‌ها ادامه داد تا شائبه دخالت دولت در فوتبال بيشتر قوت بگيرد و خطر تعليق فوتبال ملموس‌تر از گذشته احساس شود.
بگذريم امروز اهالي فوتبال بايد رأي دهند: رأي آنها آينده فوتبال را مي‌سازد و اين آينده مي‌تواند روشن يا تاريك باشد به طور حتم در طول شب گذشته تماس‌ها برقرار شده و رايزني‌ها صورت گرفته، عده‌اي از مديران باشگاه‌ها كه دربه‌در به دنبال پول هستند تا براي تيم‌هاي متخلف‌شان خرج كنند، خوب مي‌دانند كه بايد به چه كسي رأي بدهند. عده‌اي هم كه از هفته‌هاي گذشته رسماً اعلام كرده‌اند كه نمي‌توانند نظر وزارت ورزش را ناديده بگيرند و بايد به گزينه مورد نظر آنها رأي دهند و با اين حساب تكليف بقيه روشن است.
فقط مي‌توان اميدوار بود كه وجدان رأي‌دهندگان بر پول و زور فائق آيد و آنها انتخابي انجام دهند كه ثمره آن رشد و تعالي فوتبال در چهار سال پيش رو باشد.
امروز فوتبال نشان مي‌دهد كه آيا مي‌توان به استقلال آن اميدوار بود يا اينكه هنوز هستند آدم‌هايي كه به مطامع خود بيشتر از فوتبال مي‌انديشند، راستي شمايي كه قرار است امروز رأي دهيد توجه داشته باشيد كه AFC و FIFA انتخابات ايران را هوشيارانه رصد مي‌كنند. توجه داشته باشيد كه انتخاب شما حتي مي‌تواند به تعليق فوتبالي بينجامد كه پس از سال‌ها مي‌رود تا از سايه شكست‌هاي پي‌درپي خارج شود پس حداقل به خاطر فوتبال و آسوده‌خاطري وجدان خودتان درست انتخاب كنيد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار