کد خبر: 460032
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵
سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت بوشهر خبر داد
سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت بوشهر از آغاز طرح نظارتي ويژه نوروز ۹۱ همزمان با ايام پاياني سال در اين استان خبر داد.
مهندس اسماعیل مرحمتی اعلام کرد: هرساله در ایام پایانی سال با افزايش تقاضاي عمومي براي كالا و خدمات به مناسبت خريد هاي نوروزي و همچنين انجام سفرهاي سياحتي هموطنان نیازمند عزمی جدی تر در کنترل بازار ونظارت ویژه و مستمر برقیمت ها می باشیم.
مرحمتی گفت: قطعا بازار در این ایام دست خوش تغييراتي گشته و در ساختار بازار و عرضه كالا و خدمات به دست مصرف كننده افرادي هستند كه به منظور بردن سود بيشتر نابساماني ايجاد كرده و با استفاده از وضعيت و موقعيت موجود باعث افزايش بي رويه قيمت كالاها مي گردند و اين امر منجر به آن مي شود كه در تهيه برخي كالا و خدمات به اقشار كم درآمد آسيب وارد آيد.
وی تاکید کرد: به همين منظور سازمان صنعت ، معدن و تجارت بوشهردر جهت ثبات قيمت ها و تنظيم بازار و به منظور كنترل و نظارت بر وضعيت بازار در مراحل مختلف تأمين و توزيع ، ايجاد بستر مناسب براي تأمين مايحتاج عمومي و جلوگيري و كاهش فرصت طلبي سودجویان از شرايط اقتصادي، طرح نظارتي ويژه نوروز را به اجرا در آورده است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار