کد خبر: 459349
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان ايلام خبر داد
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان ايلام از راه‌اندازي دانشکده علوم قرآني در ايلام در آينده‌اي نزديك خبر داد.
حجت‌الاسلام مصطفي نوروزي گفت: احداث اين دانشکده از مصوبات سفر هيئت دولت به استان ايلام است که از سوي اين دستگاه نيز پيگيري و در عمل محقق شده است. اين مهم به عنوان يک اولويت در دستور کار اين دستگاه اجرايي و ديگر مسئولان امر قرار دارد.
وي ادامه داد: ۲۰۰ ميليون تومان اعتبار از محل اعتبارات دولتي و اعتبارات اوقاف و امور خيريه استان نيز براي احداث دانشکده علوم قرآني در ايلام اختصاص يافته است.
نوروزي تصريح کرد: در حال حاضر کار پذيرش دانشجو در بهمن ماه امسال به طور جدي در دستور کار اين دستگاه اجرايي و ديگر متوليان امر قرار دارد.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان ايلام در ادامه خاطرنشان کرد: احقاق اين مهم نيازمند همکاري بين‌بخشي دستگاه‌هاي مختلف استان ايلام است. وي از مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي استان ايلام خواست در خصوص ايجاد و احداث اين دانشکده همکاري لازم را با اوقاف و امور خيريه استان ايلام داشته باشند.
اين مسئول با اشاره به رفع کم‌توجهي به عمل حسنه وقف اضافه کرد: تحقق اين موضوع مهم نيازمند فرهنگسازي است. نوروزي تصريح کرد: نگاه به موضوع وقف بيش از هر چيز ناشي از انديشه معاد است زيرا وقف در بستر نگاه دين مورد توجه و عنايت ويژه قرار گرفته و بايد اين مهم در جامعه ترويج داده شود، اين مهم به تنهايي محقق نشده و نيازمند همکاري بين‌بخشي همه دستگاه‌هاي اجرايي از جمله بخش فرهنگي جامعه است. مدير کل اوقاف و امور خيريه استان ايلام متذکر شد: فرهنگ وقف در استان ايلام به حد مناسب خود نرسيده و بايد مسئولان فرهنگي جامعه از جمله رسانه‌ها تلاش کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار