کد خبر: 459141
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۷
۶۸ واحد مسكونی تا پایان سال به مددجویان تحت حمایت كمیته امداد(ره) واگذار می‌شود.
فرهاد آزادپور مدیر تامین مسكن كمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل با اعلام اين خبر اظهار داشت: تعداد ۶۸ واحد مسكونی از تعهدات سفر ریاست جمهوری به استان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیكی دارد و تا پایان سال جاری به مددجویان تحت حمایت این كمیته واگذار می‌شود.
مدیر تامین مسكن كمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل افزود: برای این تعداد منازل مسكونی ۴ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وي در ادامه از اختصاص مبلغ ۲ میلیارد ریال برای احداث و تكمیل كانون فرهنگی شهرستان مشگین شهر و نیز خوابگاه دانشجویی شهرستان بیله‌سوار خبر داد. وی خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری این مبلغ برای احداث و تكمیل خوابگاه دانشجویی و كانون فرهنگی تخصیص یافت.
آزادپور اضافه كرد: خوابگاه شهرستان بیله‌سوار با ۹۳۰ متر مربع زیربنا و ۸۵ درصد پیشرفت فیزیكی تا پایان سال جاری تكمیل و در اختیار دانش‌آموزان و دانشجویان قرار می‌گیرد. این مسئول ابراز داشت: كانون فرهنگی شهرستان مشگین‌شهر نیز با زیربنای ۷۵۰ مترمربع و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیكی تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد. برای احداث خوابگاه شهرستان بیله‌سوار و كانون فرهنگی مشگین‌شهر تا كنون ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار