کد خبر: 458067
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۹
 از اين رو مي‌توان گفت امنيت در يك جامعه، محور و پيش‌نياز هر نوع اقدام يا فعاليت اعم از سياسي، اقتصادي و فرهنگي محسوب مي‌شود. زيرا يك واحد يا نظام سياسي بر پايه شرايطي كه تعيين‌كننده امنيت در سطوح مختلف باشد، مي‌تواند اعمال قدرت كند و بالعكس اگر نتواند امنيت نخبگان يا آحاد شهروندان خويش را تأمين كند، طبيعي است كه قادر نخواهد بود به درستي اعمال قدرت كرده و جامعه‌اي به دور از تنش و درگيري را در ميان شهروندان خود ساري و جاري نمايد.
در صورت ايجاد امنيت است كه اقتصاد شكوفا، اجتماع و سياست همراه با تلاش و اميد به آينده و در نهايت نظام سياسي با توسعه‌يافتگي مواجه خواهد شد. آنچه در طول ۳۲ سال از عمر انقلاب شاهد آن بودم، وجود تهديد‌هاي پنهان و پيداي دشمن براي ناامن جلوه دادن شرايط ايران اسلامي بوده است. ترورهاي هدفمند سال‌هاي ابتدايي انقلاب گوياي برنامه‌ريزي دشمن براي ايجاد خط تنش‌ در جامعه و عقب‌نشيني نظام اسلامي از اهداف متعالي خويش بود. تا آنجا كه تصور مي‌كردند با اين ترورها قادر خواهند بود، قطار پيشرفت و الگودهنده انقلاب اسلامي به ملت‌هاي تشنه عدالت و پيشرفت را از حركت باز دارند.
انقلاب اسلامي كه مرحله تأسيس خود را پشت سر گذاشت، اميد دشمنان نااميد شد. ديگر نه ترورهاي جمعي مي‌توانست مسئولان و ملت مستحكم ايران را از راهي كه انتخاب كرده بود باز دارد و نه ترورهاي فردي موجب ترس و واهمه آن نخبه دانشگاهي براي پيگيري فلان پروژه در زمينه هسته‌اي، نانوتكنولوژي يا عرصه موشكي مي‌شد.
با هر تهديدي، افق جديدي در پيشرفت تكنولوژيكي و فناوري‌هاي مدرن پيش روي دانشمندان جوان ما باز مي‌شد. حاج قاسم سليماني تهديد به ترور مي‌شد، در كمتر از يك ماه يك تكنولوژي جديد در عرصه دفاعي كشور آزمايش مي‌شد. عليمحمدي دانشمند هسته‌اي با ترور به فيض شهادت نائل مي‌شد، شهرياري گام‌هاي خود را بلندتر از گذشته براي رسيدن به فناوري تكنولوژي گداخت هسته‌اي، ليزر هسته‌اي، ميله و صفحه سوخت هسته‌اي بر مي‌داشت. آنچه از سال‌ ۸۸ تاكنون براي دانشمندان هسته‌اي، موشكي و شيميايي ما رخ داده است، تنها دليلش را بايد در حركت شتاب‌آميز و جهش غيرقابل تصور دانشمندان در عرصه‌هاي توليد علم و تكنولوژي فرض كرد و اين حركت نيز محصول اعتقاد راسخ به راهي است كه امام راحل براي جوانان اين ملت ترسيم و امام خامنه‌اي نيز به عنوان تكيه‌گاه اصلي همواره از آن حمايت و پشتيباني كرده‌اند.
ترور روز گذشته كه به شهادت شهيد احمدي روشن يكي از اسوه‌هاي اخلاص و عمل در عرصه علم و دانش منجر شد، هر چند ضايعه بزرگي براي ملت ايران به حساب مي‌آيد، ولي اگر به بركات آن و تلاش‌هايي كه پس از اين ترور در اين حوزه از علوم رخ مي‌دهد، توجه داشته باشيم، قطعاً شاهد اميدواري و انگيزه مضاعف جوانان و نااميدي دشمنان خواهيم بود.
اما نكته اساسي‌تر در چرايي اين ترورها در آستانه انتخابات مجلس يا فتنه پس از انتخابات ۸۸ است. امروز بر كسي پوشيده نيست كه امريكا و عوامل دست نشانده آن به دنبال ناامن كردن جامعه ايران در آستانه مهمترين تحول سياسي در كشور هستند. از همين منظر است كه رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه‌اي از چند ماه پيش چالش‌ انتخابات مجلس را «تلاش دشمنان براي امنيتي كردن انتخابات» اعلام فرمودند. در چه صورتي در كشوري فضاي امنيتي حاكم مي‌شود و چه زمينه‌هاي موجب اين امنيتي شدن خواهد شد؟ جز آنكه دشمن در برنامه‌ريزي براي ترور‌ها و اقداماتي از اين جنس، اين گونه وانمود كند كه نظام سياسي ايران در يك فضاي امنيتي، انتخابات خود را برگزار كرده است.
طبيعي است دشمنان با انجام ترور‌هاي كور دو هدف را دنبال مي‌كنند؛ از يك سو مي‌خواند دانشمندان ايراني از اهداف بلند مدت خود در پيگيري فناوري‌هايي كه موجب شتاب پيشرفت در كشور مي‌شود، جلوگيري كنند و از سوي ديگر نوعي يأس و نااميدي را در جامعه آن هم در آستانه انتخابات مجلس نهم حاكم سازند. اين در حالي است كه آنها بارها آزموده‌اند كه با هر تحركي از اين جنس، ملت ايران مصمم‌تر در پيگيري مطالبات و اهداف متعالي خويش خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار