کد خبر: 457455
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد:
خط آب انتقالی به شهرستان بهاباد در استان یزد ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اعلام این خبر گفت: به جز ندوشن، بهاباد و خضرآباد، آب‌رسانی به همه شهرهای یزد از طریق خط انتقالی انجام شده و در بهاباد نیز کار پیشرفت ۳۰ درصدی داشته است.
علی اسلامی اظهار داشت: هم‌اکنون تقریباً ۱۰۰ درصد مردم شهرهای کشور از آب سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند و در استان یزد نیز از مطلوب‌ترین آب‌های شرب در اختیار مردم این استان قرار گرفته است.
وی افزود: در ندوشن نیز اگر اعتبارات کافی تخصیص یابد، تابستان آینده مردم از آب انتقالی استفاده خواهند کرد و در خضرآباد نیز کار در دست بررسی است.
اسلامی با اشاره به مخازن ذخیره آب احداث شده و در دست احداث در استان یزد ادامه داد: هرچه حجم مخازن بیشتر باشد، در صورت بروز مشکلات قطعی برق یا حوادث دیگر، آب مصرفی و مورد نیاز مردم با اطمینان بیشتری ذخیره‌سازی می‌شود.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۳۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در استان یزد داریم، عنوان کرد: مخازن ۱۰ هزار مترمکعبی در شهرهای میبد، اردکان و بهاباد در دست احداث است.
این مسئول با اشاره به وضعیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان یزد یادآور شد: کار احداث تصفیه‌خانه اردکان آغاز شده و هم‌اکنون ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌شود ظرف دو سال آینده به اتمام برسد.
اسلامی با اشاره به عمر شبکه‌های آب‌رسانی استان یزد ادامه داد: عمر لوله‌های شبکه آب‌رسانی معمولاً یک‌سال است و هر ساله ناچار به نوسازی لوله‌ها هستیم.
وی در مورد تاثیر هدفمندی یارانه‌ها بر مصرف آب در استان یزد نیز گفت : با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها، مصرف آب در استان یزد کاهش ۱۲ درصدی داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با بیان اینکه یزد پیش از اجرای این قانون نیز به دلیل شرایط جوی و آب و هوایی، شهری مصرف‌گرا در زمینه آب نبود، افزود: این میزان صرفه‌جویی مطلوب است، اما باید با آموزش مردم و فرهنگ‌سازی در این زمینه، میزان صرفه‌جویی در مصرف آب را افزایش داد.
اسلامی میانگین مصرف سالانه برای هر انشعاب را ۱۷ مترمعکب اعلام کرد و متذکر شد: بعد از هدفمندی یارانه‌ها میل به صرفه‌جویی بیشتر شده، اما به خاطر شرایط جوی استان، مصرف در تابستان به ۲.۵ برابر هم می‌رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد تاکید کرد: در دو ماه اول سال و پاییز و زمستان مشکلی برای تامین آب مردم نداریم، اما اگر دو ماه گرم سال (تیر و مرداد) مردم میزان صرفه‌جویی خود را افزایش دهند، تا دو سال آینده از آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند خواهیم بود.
اسلامی با مقایسه‌ای در میزان مصرف آب در شش ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته عنوان کرد: در شش ماه نخست امسال هشت درصد کاهش مصرف داشته‌ایم و این در حالی است که میزان درخواست انشعاب جدید چهار درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به میزان بدهی مشترکان آب استان یزد بیان داشت : واحدهای تجاری نزدیک به ۲ میلیارد تومان و واحدهای مسکونی نزدیک به ۹ میلیارد تومان به آبفا بدهکارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار