کد خبر: 456840
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱
سردار بابایی

 وابستگان محلی انجمن مطرود حجتیه با بیان اینکه حجتیه در هیچ یک از موضوعات قرارداده شده نمی گنجد خواستار جمع آوری نمایشگاه شدند .
فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: شخصی به نام (ح) جزو اعضای این جریان منحرف با طرح شکوائیه ای!! با نام انجمن حجتیه از برگزار کنندگان مراسم شکایت نمود .
سردار بابایی در برابر موضیگری و جنجال برخی از اعضای انجمن منحله حجتیه تصرح نمود : اگر انجمن حجتیه مدعی همراهی با رژیم پهلوی نبوده و از زمان شروع انقلاب اسلامی با جریان مردم همراه بوده ، نمایشگاهی از اسناد مد نظر را منتشر نماید .
این رزمنده دوران دفاع مقدس اضافه نمود:اگر انجمن حجتیه در جنگ هشت ساله با رژیم بعثی ، در همراهی با مردم از آب و خاک و اعتقاد اسلام ناب دفاع داشتند اسناد خویش را منتشر نمایند .
وی گفت: معتقدیم نمایشگاه جای خوبی برای بیان واقعیات است و قطعا کسانی که در مسیر باطل حرکت می کنند ، مطلبی در برابر جریان حق ندارندو از آثار بعدی این نمایشگاه بیمناک بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار