کد خبر: 456593
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۶
۸ نماینده مجلس در گفت و گو با «جوان» مطرح کردند
سپیده آماده -از نظر نمایندگان مجلس از میان تمام گزینه‌های مطرح، فرهاد رهبر، علی اکبر ولایتی و محمدرضا عارف بیشترین شانس را برای انتخاب به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد دارند. 

بالاخره پس از اما و اگرهای فراوان قرار شد که اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۳۰ آذر برگزار و در آن رئیس جدید این دانشگاه معرفی شود. در این میان عده‌ای برای انتصاب این مقام و جایگزینی جاسبی مطرح شده‌اند که در این میان می‌توان به عباس طائب رئیس کنونی منطقه شمال دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور وزیرعلوم و تحقیقات و فناوری، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران، دکتر محمدحسن شجاعی فرد- عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد، منصور کبگانیان- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرهاد دانشجو عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد، دکتر محمدرضا عارف عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس اسبق دانشگاه تهران و دکتر حمید میرزاده عضو هیئت امنای دنشگاه آزاد اشاره کرد. در این میان فرهاد دانشجو که خود از گزینه‌های پیشنهادی است می‌گوید که فرهاد رهبر و شجاعی‌فرد برای ریاست دانشگاه آزاد از همه توانمندتر هستند. این در حالی است که نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با «جوان» در پاسخ به این پرسش که در میان گزینه‌های پیشنهادی کدام یک برای انتساب در مقام ریاست دانشگاه آزاد مناسب‌تر و از شانس بیشتری برای انتخاب برخوردار هستند، نظر خود را اعلام کردند. 

۱- فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: با توجه به گسترش دانشگاه آزاد و تعداد دانشجویان آن نیاز مبرمی برای مدیریت جامع و همه‌جانبه وجود دارد، زیرا مدیریت دانشگاه آزاد در کشور بسیار تأثیرگذار است.
 
با در نظر گرفتن سوابق مدیریتی و دانشگاهی، فرهاد رهبر را مناسب ترین گزینه برای ریاست می‌دانم. 

۲- نورالله حیدری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: البته در این خصوص گزینه‌های دیگری نیز وجود دارد، اما در میان گزینه‌هایی که تا به امروز مطرح شده‌اند منصور کبگانیان و فرهاد رهبر افرادی هستند که از لحاظ فنی و تخصصی توانایی بیشتری برای انتصاب در این جایگاه دارند. 

مرادعلی منصوی رضی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: به نظر من فرهاد رهبر می‌تواند در این خصوص موفق ظاهر شود.
 
۳- محمدرضا محسنی ثانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: به نظر من اگر دکتر ولایتی مطرح نباشد، فرهاد رهبر بهترین گزینه برای ریاست دانشگاه آزاد است. 

۴- داریوش قنبری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: از میان گزینه‌های مطرح شده دکتر محمدرضا عارف و دکتر حمید میرزاده از میان سایر گزینه‌ها مناسب‌تر هستند. 

۵- سیدعلی میر خلیلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: به نظر من دکتر ولایتی و پس از ایشان، فرهاد رهبر به دلیل علم و تجربه شان، گزینه برتر هستند.
 
۶- بهروز جعفری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: با توجه به سوابق اعتقادی و دانشگاهی، دکتر ولایتی بهترین گزینه است. 

۷- سیدکاظم موسوی مبارکه عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: همه گزینه‌های مطرح شده توانایی برعهده گرفتن این جایگاه را دارند اما در این میان عارف، ولایتی و فرهاد رهبر از توانمندی‌های بیشتری برخوردارند. 

به هر رو سه روز بیشتر به زمان برگزاری جلسه هیئت امنا و تعیین رئیس جدید باقی نمانده است و نام رئیس جدید دانشگاه در پایان جلسه روزچهارشنبه اعلام خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار