
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: رسالت عظيم دستگاه آموزش و پرورش، فراهم سازي بستر و زمينه شكوفايي استعدادهاي فطري و تحكيم هويتي ديني و ملي دانش آموزان است.
آيت الله سيد يوسف طباطبايي نژاد در ديدار مديركل و معاونان آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: توسعه آموزش و پرورش يكي از اركان توسعه يافتگي و حركت به سوي تعالي و پيشرفت جامعه، شكوفايي استعدادها و بالندگي علمي جامعه است.
امام جمعه اصفهان، تشكيل اتاق فكر براي مقاطع تحصيلي بويژه پيش دبستاني را ضروري دانست و گفت: با تشكيل اين اتاق مي توان آيات قرآني، اشعار و آداب اسلامي را به بهترين شكل به دانش آموزان آموزش داد.
آيت الله طباطبايي نژاد با بيان اينكه بايد بر بر روي محتواي كتب آموزشي بررسي بيشتري انجام گيرد، ادامه داد: محتواي آموزشي بايد متناسب با نياز دانش آموزان و بر اساس نيازهاي ديني و فرهنگي تنظيم شود.
وي بر تعامل مركز مديريت حوزه علميه استان اصفهان و آموزش و پرورش براي حضور طلاب در مدارس تاكيد كرد و افزود: طلابي كه در مدارس مشغول به كار مي شوند، بايد صلاحيت اخلاقي و علمي داشته باشند و دانش آموزان آنها را به عنوان الگوي اخلاقي خود بپذيرند.
در ادامه 'سيدمجيد عامليان'، مدير كل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: اصفهان از استان هاي نمونه در عرصه آموزش و پرورش و نظام آموزشي كشور محسوب ميشود و رويكرد تربيتي در تمام فعاليت هاي صورت گرفته در آموزش و پرورش اصفهان موج ميزند.
وي با اشاره به ضرورت استفاده از برنامههاي ديني و اسلامي در سيستم آموزشي كشور تاكيد كرد: آموزش و پرورش استان با يك شيب بسيار تند به سوي اصلاح خود و تربيت ديني دانشآموزان حركت ميكند و همواره در آموزشها از آموزههاي ديني و اسلامي استفاده ميكند.
عامليان گفت: در سال هاي گذشته بيش از ۴۰ درصد از دانشآموزان اصفهاني دوره ابتدايي در مدارس نوبت بعد از ظهر به تحصيل اشتغال داشتند و كمبود فضا در سيستم آموزشي اصفهان از مهمترين دلايل اين موضوع بود.