کد خبر: 451732
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه فروش تخم‌مرغ در خرده‌فروشی‌ها با نرخ بالاتر از ۶ هزار تومان تخلف است، گفت: هم اکنون روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌‎بار به نرخ هر شانه ۵۱۰۰ تومان در حال عرضه است.
محمدعلی ضیغمی در گفتگو با مهر گفت: قیمت تخم‌مرغ در کشور نسبت به روزهای گذشته روند نزولی را طی کرده و پیش‌بینی می‌شود ظرف روزهای آتی با تدابیر ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت و هماهنگی‌های صورت گرفته با تشکل‌ها و اتحادیه‌های مربوطه، قیمت تخم‌مرغ در بازار کاهش یابد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس، در حال حاضر قیمت عمده‌فروشی هر کیلوگرم تخم‌مرغ در میادین اصلی ۲۷۵۰ تومان و هر شانه تخم‌مرغ ۵۳۰۰ تومان است که نسبت به هفته گذشته، ۷۰۰ تومان در هر کیلو کاهش یافته است، این درحالی است که خرده‌فروشان نیز با در نظر گرفتن سود ۱۰ درصدی باید هر شانه تخم‌مرغ را با نرخی کمتر از ۶ هزار تومان به فروش برسانند.

وی تصریح کرد: هم اکنون با توجه به هماهنگی‎های به عمل آمده با میادین میوه و تره‌بار، هر شانه تخم‌مرغ ۵۱۰۰ تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که به اتحادیه میهن اعلام شده است که به هر میزان تخم‌مرغی که مورد نیاز باشد، در اختیار آنها قرار گیرد.

به گفته ضیغمی، روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن تخم مرغ در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود؛ ضمن اینکه روزانه ۵۰ تن تخم‌مرغ نیز از محل واردات در اختیار سازمان میادین میوه و تره بار قرار می گیرد و امید است با ادامه عرضه تخم‌مرغ در شبکه‌های رسمی، طی این هفته قیمت تخم‌مرغ تا سطح مورد قبول کاهش یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار