کد خبر: 450968
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۵
فرمانده پليس‌راه كشور خبرداد:
فرمانده پليس‌راه كشور با اشاره به رخداد ۶۳ فقره تصادف فوتي در تعطيلات اخير گفت: متاسفانه در اين تصادف‌ها ۹۴ نفر در صحنه كشته شدند.

سرهنگ محمدرضا مهماندار روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اينكه بيشترين علت وقوع تصادفات در تعطيلات اخير عدم توجه به جلو ناشي از خستگي و خواب‌آلودگي و پس از آن انحراف به چپ و سرعت غيرمجاز بوده است، افزود:‌ آمارها نشان مي‌دهد از روز چهارشنبه تا پايان روز جمعه در ۶۳ فقره تصادف فوتي در جاده‌هاي كشور متاسفانه ۹۴ نفر از هموطنان در صحنه كشته شده‌اند.


توقيف بيش از ۶ هزار خودرو و موتورسيكلت و ضبط ۲۰۰ جلد گواهينامه رانندگان متخلف

وي با اشاره به برخورد پليس با رانندگان متخلف افزود: ‌در اين مدت بيش از ۳ هزار و ۸۰۰ دستگاه خودرو و ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه موتورسيكلت توقيف و گواهينامه حدود ۲۰۰ راننده متخلف ضبط شد.

فرمانده پليس‌راه كشور با اشاره به برخورد با بيش از ۵۹ هزار مورد عدم استفاده از كمربند ايمني براي سرنشينان خودرو طي اين مدت به ايسنا گفت: در عين حال ماموران پليس‌راه كشور با حدود ۴۹ هزار مورد تخلف سرعت غيرمجاز، ۱۲ هزار مورد استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي و بيش از ۳ هزار مورد عدم استفاده از كلاه ايمني برخورد كردند.


مهمترين تصادفات تعطيلات اخير

وي به مهم‌ترين تصادفات تعطيلات اخير اشاره كرد و گفت: متاسفانه بر اثر برخورد يك دستگاه سمند با پرايد در محور يزد ـ ديهوك در ساعت ۳:۳۰ صبح جمعه، تمام ۴ سرنشين پرايد و ۲ سرنشين سمند كشته و ۲ تن ديگر زخمي شدند.

فرمانده پليس‌راه كشور افزود: علت اين حادثه خستگي و خواب‌آلودگي راننده سمند، انحراف به چپ آن و برخورد با خودرو پرايد بود.

وي به برخورد يك دستگاه پژو ۴۰۵ با پرايد در استان سيستان و بلوچستان در ساعت ۹:۳۰ روز پنجشنبه اشاره كرد و گفت:‌متاسفانه در اين تصادف كه به دليل عدم رعايت حق تقدم هنگام دور زدن از سوي راننده خودرو پژو رخ داد، ۸ تن كشته و ۲ تن مجروح شدند.

فرمانده پليس‌راه كشور به واژگوني يك دستگاه اتوبوس مسافربري در محور چالوس اشاره كرد و گفت: بر اثر واژگوني يك دستگاه اتوبوس در محور چالوس در استان مازندران متاسفانه يك تن كشته و حدود ۱۰ تن در بيمارستان بستري شدند.

وي با بيان اينكه اتوبوس حامل دانشجويان ساعت ۳ صبح جمعه از پاركسوار بيهقي به مقصد چالوس حركت كرده بود، اظهار كرد: اتوبوس مذكور حدود ساعت ۹ صبح در ۲۰ كيلومتري مرزن آباد در محور كرج ـ چالوس دچار سانحه شد.

فرمانده پليس‌راه كشور علت حادثه را آشنا نبودن راننده با مسير، ترمزهاي مكرر وي در سرازيري پس از تونل و خالي شدن ترمز اتوبوس عنوان كرد.


آخرين وضعيت راه‌هاي كشور

وي درخصوص آخرين وضعيت ترافيك راه‌هاي كشور با تاكيد بر اينكه در حال حاضر ترافيك چالوس به كرج در محور كندوان نيمه سنگين است به ايسنا گفت:‌ از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز (شنبه) تردد خودروها از رودهن به سمت آمل و از ميدان اميركبير به سمت چالوس ممنوع است و در محور هراز از ساعت ۱۴:۳۰ از آب اسك به سمت رودهن و در محور كندوان نيز از ساعت ۱۵ از مرزن‌آباد به سمت ميدان اميركبير يكطرفه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار