کد خبر: 450924
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲
محمد کشتی آرای امروز از کاهش بیش از ۹ درصدی نرخ جهانی هر اونس طلا در یک هفته اخیر تا ۱۶۵۷ دلار خبر داد و گفت: بازارهای داخلی سکه و طلا در کشور تعطیل است اما با این کاهش، نرخ هر قطعه سکه طرح جدید بدون حباب ۵۳۵ هزار تومان برآورد و پیش بینی می شود باز هم قیمتها کاهش یابد.

وی اظهارداشت: این کاهش در حالی است که شاخص بورسهای معتبر جهانی هم سقوط کرده است و نشان می دهد خیلی از خریداران طلا به عرضه و فروش روی آورده اند و افزایش عرضه ، قیمتها را کاهش می دهد.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت: با توجه به افت شاخص بورس های جهانی، انتظار می رفت قیمت طلا افزایش یابد اما روندی کاهشی داشته است.

کشتی آرای افزود: با نرخ کنونی هر اونس طلا ، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار بدون اجرت ساخت هم ۵۲ هزار تومان و نرخ هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۲۳۸ هزار تومان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار