به گزارش فارس، مقامات آمریکایی در آستانه انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، همانند ادوار گذشته به حمایت علنی از جریان موسوم به اصلاحات پرداختند.
بر اساس این گزارش، پانهتا وزیر دفاع آمریکا اخیرا در مصاحبهای با شبکه تلویزیونی پیبیاس، با دخالت آشکار در امور داخلی کشورمان، گفت: "آمریکا باید در هر مرحله از تلاش تحولطلبان حمایت کند اما باید مراقب باشد که این حمایت تاثیر منفی نداشته باشد و تلاشهای آنها را تحت الشعاع قرار ندهد".
دخالت مقامات آمريكايي در امور داخلي كشورمان و حمايتهاي پياپي آنها از جريان موسوم به اصلاحات گرچه به روالي عادي تبديل شده است اما سكوت معنادار اصلاحطلبان در اين زمينه قابل تامل است.
برخي تحليلگران نيز هشدار ميدهند كه سكوت معنادار جريان اصلاحات در برابر حمايت علني و رسمي آمريكا، از نفس حمايت از اصلاحطلبان خطرناكتر است و ميتواند زنگ خطري براي يك وقوع چالش امنيتي باشد.
برخي كارشناسان معتقند سكوت اصلاحطلبان نسبت به حمايت وزير دفاع آمريكا از آنها، در صورتي كه با پاسخ اصلاحطلبان همراه نباشند، واكنش قطعي افكار عمومي و افزايش ابهامها نسبت به ماهيت اين جريان را به دنبال خواهد داشت.
در اين همين باره، محمد كوثري نايب رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي به فارس گفت: اينكه وزير دفاع آمريكا از يك جريان سياسي كه مدعي فعاليت در چارچوب قانون اساسي است، حمايت ميكند، يك هشدار براي انتخابات است و قطعا موجب واكنش عمومي مردم خواهد شد.
حجتالاسلام حسين ابراهيمي ديگر عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس حمايت وزير دفاع آمريكا از اصلاحطلبان را موجب نگراني دانست و گفت: اصلاحطلباني كه قائل به فعاليت در چارجوب قانون اساسي هستند، بايد خط خود را از كساني كه مورد حمايت آمريكا هستند، جدا كنند.
حسين نقوي عضو كميسيون امنيت ملي مجلس ضمن محكوم كردن اظهارات وزير دفاع آمريكا، گفت: در فتنه ۸۸ آمريكاييها چند ماه مانده به انتخابات از نامزد اصلاحطلبان حمايت كردند و حاصل آن فتنه۸۸ شد بنابر اين آمريكاييها بايد بدانند كه بصيرت مردم اجازه عملي شدن توطئههاي آمريكا را در انتخابات آتي نخواهند داد.