کد خبر: 449367
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۴
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ وحیدی پس از بازدید از این خط تولید، این محصول را محصولی کلیدی در تولید سامانه های پیشرفته توصیف کرد و گفت: الیاف کربن با داشتن استحکام، مقاومت بالای شیمیایی و الکتریکی، قدرت زیادی برای تولید سامانه های جدید پیشرفته وهوشمند دفاعی ایجاد می کند.
سردار وحیدی افزود: الیاف کربن در حوزه دفاعی، کاربردهایی از قبیل ساخت سپر حرارتی نازل، ساخت بدنه های سبک در موتور سوخت جامد مرکب موشک ها، ساخت قطعات بال و بدنه انواع هواپیماهای نظامی و غیرنظامی و ساخت بدنه سلاح های سبک دارد.

وزیر دفاع همچنین گفت: این الیاف در توربین های بادی، ساخت سکوهای حفاری و استخراج نفت و گاز ، انواع لنت ترمز هواپیماها و واگن های قطار و مقاوم سازی ابنیه کاربرد دارد.

وی گفت: با دستیابی به ساخت الیاف کربن که همه مراحل آن در داخل کشورمان اجرا می شود و اکنون به صورت بومی درآمده ایران جزو معدود کشورهای تولید کننده این محصول قرار گرفته است.

سردار وحیدی افزود: دستیابی به ساخت الیاف کربن در حالی اجراست شده است که تحریم های شدید دشمنان را شاهد بودیم، اما پژوهشگران و محققان ایرانی توانستند با قدرت آن را بسازند و دستیابی به این محصول نشان دهنده آن است که ایران در دستیابی به فناوری های نوین هیچ مشکلی ندارد.

وزیر دفاع گفت: کشورهای خارجی درصدد بودند، اجازه ندهند ایران به این محصول دست پیدا کند غافل از آنکه فرزندان ایران اسلامی این محصول کلیدی و پیشرفته را به صورت بومی ساخته اند و هیچگونه نیازی به کمک دیگر کشورها در این زمینه نخواهیم داشت.









نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار