
مرتضی تمدن از رفع تصرف 620 هزار مترمربع از چنگال زمین خوارهای بزرگ پایتخت در سال 89 خبر داد و افزود: 27 زمین خوار شناسایی شدند که 13 نفر از آنها با حکم قطعی در زندان هستند.
مرتضی تمدن، استاندار تهران در گفتوگو با مهر از رفع تصرف 30 میلیون و 283 هزار متر مربع از زمینهای تصرف شده توسط زمین خواران از سال 1384 تا پایان سال 89 خبر داد و گفت: در سال 1389 بیش از 620 هزار مترمربع از اراضی تصرف شده از چنگال زمین خواران خارج شد.
وی ارزش ریالی زمینهای رفع تصرف شده در سال 89 را 300 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در سال گذشته به 330 پرونده زمین خواری در استان تهران رسیدگی و 27 زمین خوار دستگیر شدند که هم اکنون 13 نفر آنها با حکم قطعی روانه زندان شده و 14 زمین خوار دیگر به پلیس امنیت معرفی شدند.
مبارزه با زمین خواری در دستور کار دولت و استانداری تهران قراردارد
استاندار پایتخت علت آمار پایین زمین خواری در سال 89 را نظارت دقیق دستگاههای امنیتی و انتظامی و قضائی برای جلوگیری از زمین خواری عنوان و تاکید کرد: مبارزه با زمین خواری در دستور کار دولت و استانداری تهران قراردارد.