
فرزند مهدی كروبی نیز به منتقدین« شورای هماهنگی راه سبز امید» پیوست.
به گزارش«جوان آنلاین»،پس از آنكه اختلافات عمیقی در خصوص تلاش برای مدیریت فرقه سبز بوقوع پیوست و گروه های مختلف اپوزیسیون نسبت به مدیریت این فرقه « شورای هماهنگی راه سبز امید» را متهم به تمامیت خواهی و نادانی كردند،فرزند مهدی كروبی نیز در اظهاراتی بر افراط و تفریط نمایندگان میرحسسین موسوی و مهدی كروبی اذعان كرد.
حسین كروبی در گفتگویی با سایت ضد انقلابی «روز آنلاین»با بیان اینكه موسوی و كروبی سال 88 با سال 89 تفاوت هایی پیدا كرده اند،گفت: كسانی كه نقش سخنگویی این دو را به عهده دارند، همانطور که نباید افراط کنند، دچار تفریط هم نباید بشوند؛ چون هر نوع ضعف در اعلام مواضع، موجب سرخوردگی مردم می شود.
وی تلویحا با انتقاد از سیستم بسته مدیریت این شورا تاكید كرد: این دوستان باید از نظرات خیر خواهانه همه نیروهای دلسوز كشور استفاده كنند چون این جنبش متعلق به حزب و گروهی نیست و متعلق به همه اقشار است. بی توجهی به این اصول می تواند تاثیرات منفی بر جنبش بگذارد.
فرزند مهدی كروبی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود بر متواری بودنش تاكید كرده ولیكن توضیحی در این رابطه بیان نكرده است.