کد خبر: 445874
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰
حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع مصر اتهام قتل، کشتار و ضرب و جرح تظاهرکنندات‌گان مصری را رد کرد و گفت که وی هیچ دستوری در این‌ باره صادر نکرده است.
به گزارش فارس به نقل از القدس العربی، رسانه‌های مصر بخش‌های از سخنان و دفاعیات حسنی مبارک در دادگاه روز گذشته مصر را منشر و تاکید کردند که وی اتهام قتل ، کشتار و ضرب و جرح تظاهرکنندات گان مصری را رد کرده و گفته که وی هیچ دستوری در این‌ باره صادر نکرده است.
روزنامه المصری الیوم نوشت که مبارک ادعا کرده وی نه تنها دستور قتل و کشتار تظاهرات کنندگان مصری را صادر نکرده بلکه از نیروهای مسلح این کشور خواسته با مستقر شدن در خیابان‌ها از جان شهروندان مصری حمایت کنند.
مبارک هنگام بازجویی و برای اینکه خود را از کشتار مردم مصر تبرئه کند، تاکید کرده که در طول حوادث مصر تنها یک بار با "حبیب العادلی " وزیر کشور مصر دیدار داشته و طی این دیدار به وی دستور داده با احتیاط بسیار با تظاهرات کنندگان برخورد کنند و در این میان اگر مسئولان این وزارتخانه به نام او دستور یا فرامانی صادر کرده‌اند، دروغ است.
مبارک در ادامه افزود: من در چهارمین روز تظاهرات تصمیم به کناره‌گیری از قدرت گرفته بودم، اما نزدیکان من گفتند با این اقدام کشور را به خطر خواهم انداخت و تظاهرات کنندگان مصری تنها خواستار تغییر دولت هستند.
روزنامه الشروق نیز با انتشار بخش دیگری از دفاعیات مبارک نوشت: مبارک گفته با کناره‌گیری از قدرت منافع ملی مصر را بر منافع شخصی و خصوصی خود ترجیح داده و به خواست مردم مصر پاسخ گفته است.
وی درباره اتهامات وارده به او و خانواده‌اش درباره دارایی‌هایشان همچون گذشته تاکید کرد که دیگران به او و خانواده‌اش اتهامات واهی وارد می‌کنند و درصدد تخریب وجهه و اعتبار بین المللی او هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار