کد خبر: 445788
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۳

به گزارش خبرنگار «جوان» یکی از شهروندان مدتی پیش با در دست داشتن چکی به مبلغ 3 میلیون و 780 هزار تومان به یکی از شعب بانکی مراجعه و از کارمند بانک خواست تا چک را نقد کند.
کارمند بانک در بررسی چک متوجه شد چک جعلی است و موضوع را به پلیس خبر داد.
آورنده چک که پیک موتوری یک شرکت فروش کامپیوتر بود به همراه پرونده تشکیل شده به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
کارآگاهان در تحقیقات اولیه متوجه شدند فردی پس از خرید قسطی از یک فروشگاه لوازم رایانه‌ای کپی مدارکش را به فروشنده داده است، از طرفی در بررسی‌ها مشخص شد شماره حساب و مشخصات دارنده حساب واقعی است اما متهم با جعل مدارک هویتی دارنده حساب و جعل چک به این فروشگاه که در خیابان پیروزی بود مراجعه و خودش را کارمند شرکت نفت معرفی و به صورت اقساط خرید کرده است. متهم پس از خرید یک دستگاه لپ‌تاپ چهار فقره چک به فروشنده ارائه و کپی شناسنامه و کارت شرکت نفت و ... را نیز به فروشنده داده است اما در بررسی‌های پلیس مشخص شد فردی با این مشخصات کارمند شرکت نفت نبوده و همه مدارک هم جعلی است.
در ادامه کارآگاهان موفق به شناسایی صاحب اصلی حساب شدند. او پس از حضور در پایگاه سوم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: این فرد کلاهبردار در جاهای دیگر هم با همین روش رایانه، گوشی تلفن همراه، لپ‌تاپ و وسایل دیگری خریده و آبرو و اعتبار مرا زیر سؤال برده است.
بدین ترتیب با اعلام شکایت شاکی پس از چند ماه هنوز پلیس موفق به شناسایی و دستگیری این متهم نشده است.
سرهنگ کارآگاه استقامتی رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت با اعلام انتشار بدون پوشش چهره متهم از شهروندانی که از هویت یا مخفیگاه این متهم متواری اطلاعی دارند و موفق به شناسایی وی شده‌اند خواست هر چه سریع‌تر پلیس را در جریان قرار دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار