کد خبر: 445700
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۷
سرپرست تیم ملی فوتبال ایران می گوید کارلوس کی‌روش می‌خواهد برنامه‌ای همچون برنامه‌ای که در منچستر یونایتد اجرا شد را در فوتبال ایران اجرا کند.

عباس ترابیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ارائه برنامه‌های کارلوس کی روش به فدراسیون فوتبال گفت: برنامه‌های او بسیار گسترده است به نحوی که برنامه‌های داخلی او در مقایسه با برنامه‌های داخل زمین فوتبال غیر قابل تصور است. کی‌روش می‌خواهد الگوی منچستر یونایتد را در فوتبال ایران اجرا کند و ما هم از این مساله استقبال می‌کنیم. مصمم هستیم که این کار انجام شود.

وی افزود: به غیر از این مسایل، اسکان و امکاناتی که در دفتر کار مورد نیاز کی‌روش بود را برایش فراهم کرده و سایر کمبودها را برطرف می‌کنیم. اطلاعاتی که او از فوتبال ایران می‌خواهد بسیار گسترده است. کی‌روش از ما اطلاعات بازیکنان سابق تیم ملی در دوره‌های گذشته را خواسته است. او همچنین نتایج باشگاه‌ها از چند سال قبل تا به حال را مطالبه کرده است.

ترابیان درباره محل اسکان کی‌روش هم گفت: حضور او و همکارانش در هتل موقتی است و ما محل زندگی را برای آنها تهیه کرده‌ایم. قرار است خانواده‌های کی‌روش و همکارانش به تهران بیایند. آن‌ها محل اسکانشان را دیده اند و پسندیدند.

وی در باره برخی انتقادها به چند شغله شدنش در فوتبال گفت: واقعیت این است که اگر رییس فدراسیون به این نتیجه می‌رسید کس دیگری می‌تواند کارها را انجام دهد و به او اطمینان می کرد، قطعا این کار را انجام می‌داد. من برای هر کار خود تعریفی ایجاد کردم. از ساعت 7 تا 9 صبح کارهای فوتسال را انجام می‌دهم. مثل ساعت کارها در فوتسال پیش می‌رود. در این چند وقت نشده که کسی بخواهد مرا ببیند و این امکان به وجود نیاید. از ساعت 9 صبح به بعد برنامه‌های کمیته بین‌الملل را انجام می‌دهم که برنامه‌های بسیار گسترده‌ای دارد. اگر واقعیت را بخواهید هر کدام از این سه بخش باید مسوولان متفاوتی داشته باشند. اما من مشکلی ندارم و تا هر زمانی که لازم باشد به طور دقیق و با برنامه‌ریزی منسجم این سه مسوولیت را به صورت همزمان پیش می‌برم.




نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار