
فتنهگران ضدانقلاب حامی موسوی و کروبی، از گروهک تروریستی منافقین حمایت کردند.
به گزارش فارس، هر چند پیش از این ارتباطات ضدانقلاب فتنهگر با گروهکهای تروریستی و از جمله گروهک تروریستی منافقین مورد توجه کارشناسان و صاحبنظران سیاسی قرار گرفته بود، امّا با حمایت علنی سایتهای متعلق به فتنهگران از این گروهک تروریستی، ارتباطات فتنهگران با منافقین را علنیتر از گذشته کرد.
بر این اساس، سایتهای فتنهگران و بخصوص بالاترین طی روزهای گذشته با اشاره به هلاکت تعدادی از اعضای این گروهک تروریستی در اردوگاه اشرف عراق، حمایتهای وسیعی از اعضای این گروهک انجام داده و این کشتهشدگان را "شهید " نامیدهاند!
این در حالی است که اغلب کشورهای جهان گروهک منافقین را به دلیل جنایتهای بیشمار در به شهادت رساندن افراد بیگناه و همچنین همکاری مفتضحانه با دیکتاتور سابق عراق(صدام) در لشکرکشی به ایران، جزء گروهکهای تروریستی محسوب میکنند.
گروهک تروریستی منافقین که این روزها با حمایت فتنهگران ضدانقلاب روبرو شده است، تحت حمایت ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز قرار دارد.
پیش از این نیز سایتهای فتنهگران عکسهای از برخی اموات با عنوان "شهید سبز " منتشر کرده و پیرو آن عکسهایی نیز از دوستدختر! این اموات با عنوان دوست دختر شهید سبز! منتشر میکردند.