کد خبر: 444886
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۹
به گزارش فارس به نقل از پی‌سی‌ورلد، منابع آگاه گزارش داده‌اند که طبق روال سال‌های گذشته شرکت اپل مدل جدید گوشی هوشمند خود را که فعلا با نام آیفون 5 شناخته می‌شود در کنفرانس WWDC در اوایل ماه ژوئن معرفی خواهد کرد و پس از گذشت مدتی کوتاه در اواخر همان ماه این گوشی را به دست کاربران خواهد رساند.
اگرچه طی سال‌های قبل مدل جدید آیفون چند ماه پس از معرفی آن به دست کاربران می‌رسید، منابع آگاه اعلام کرده‌اند که امسال این گوشی تنها پس از گذشت چند هفته از زمان برگزاری کنفرانس WWDC وارد بازار می‌شود.
خبر مربوط به عرضه آیفون در اواخر ماه ژوئن را یک سایت کره‌ای ETNews منتشر کرده است. این سایت خبری به نقل از منبعی که نخواست نامش فاش شود نوشت: «من نمی‌توانم تاریخ دقیق عرضه آیفون 5 را اعلام کنم. اپل هم‌اکنون این تاریخ را به طور دقیق مشخص کرده است. این تاریخ دقیقا یک روز در آخرین هفته ماه ژوئن است. این گوشی هوشمند جدید در مرحله نخست به صورت همزمان وارد 5 یا 6 کشور می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به آمریکا و کره جنوبی اشاره کرد».
پیش از این اعلام شده بود که اپل قصد دارد آیفون 5 را پاییز 2011 عرضه کند. اما این سایت خبری کره‌ای اعلام کرده است که گوشی یاد شده تا ماه ژوئن به دست کاربران می‌رسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار