کد خبر: 444788
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۷
اختصاصی«جوان آنلاین»
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین به تازگی یکی از چهره های برجسته پشت پرده جریان فتنه پس از شنیدن اظهارات اخیر خاتمی مبنی بر مرگ جنبش سبز ضمن انتقاد از خاتمی ، از دیگر سران اصلاحات خواسته از این نوع اظهار نظرها به شدت بپرهیزند .
وی این اظهارات را باعث تضعیف جنبش سبز دانسته و خواستار حمایت خاتمی از این جنبش شده است. همچنین نامبرده از اطرافیان خود خواسته که به رهبران و هواداران جنبش سبز اعلام کنند که اگر از جنبش سبز حمایت نمی کنند حداقل از تضعیف آن نیز خودداری نمایند.
لازم به ذکر است در تعطیللات نوروز سیدمحمد خاتمی در دیداری جنبش سبز را یک جنبش تمام شده دانسته و با بیان اینکه از ابتدا امید چندانی به این جنبش که بیشتر به یک هیجان کاذب شبیه بوده نداشته است از کسانی که وی را تشویق به پیوستن به موسوی کرده بودند به شدت انتقاد کرد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار