کد خبر: 444310
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰
دولت بحرین با همکاری برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در اقدام خصمانه جدیدی، شبکه‏ای با نام مجعول "الخلیج الع رب ی" افتتاح کرد.
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ دولت آل‏خلیفه با همکاری برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در اقدام خصمانه جدیدی، شبکه‏ای با نام مجعول "الخلیج الع رب ی ـ A r a b I a n Gulf Channel" افتتاح کرد.
این شبکه که روز 11 فروردین در اردن افتتاح شد و پخش آزمایشی خود را از شهر "عمان" آغاز کرد، با هزینه شهروندان کشورهای خلیج فارس و مدیریت سرمایه‏گذاران بحرینی اداره می‏شود.
این شبکه قرار است به شکل 24 ساعته به انعکاس "موفقیت‏های دول عضو شورای همکاری خلیج فارس" و "دستاوردهای بحرین از زمان آغاز سلطنت حمد بن عیسى آل‏خلیفة" بپردازد!
این کانال همچنین تلاش خواهد داشت تا از آنچه "هویت اصیل خلیج ع ر ب ی" نامیده می‏شود دفاع کند و این نام مجعول را تثبیت نماید!!
بنابر اعلام مسؤولان این شبکه، زمینه برنامه ‏های آن در تمام عرصه‏های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خواهد بود؛ اما یکی از اهداف اصلی این شبکه ماهواره‏ای، پخش دروغ و تهمت علیه تظاهرات‏کنندگان بحرینی است تا از این طریق بتوانند در اراده مردم بحرین ضعف ایجاد کنند و با اختلاف‏افکنی مانع ادامه حرکت اسلامی آنان گردند.
این در حالی است که نیروهای رژیم آل‌خلیفه و آل‏سعود بیش از یک ماه است که شهروندان بی‏دفاع بحرینی را تحت شدیدترین فشارها قرار داده‏اند اما رسانه‏های وابسته منطقه و جهان در این مورد سکوت کرده‏اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار