کد خبر: 444188
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۰
مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا
محسن جعفری
با انجام قرعه‌کشی رقابت‌های مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، هشت تیم راه یافته به این مرحله رقبای خود را شناختند و اکنون رقابت سخت بین این تیم‌ها از فردا و در آغاز دور رفت صورت می‌گیرد تا بدین شکل این دوره از لیگ قهرمانان هم روزهای آخرش را طی کند.
سه تیم انگلیسی، دو تیم اسپانیایی، یک تیم ایتالیایی، یک آلمانی و مهمان ناخوانده این مرحله از رقابت‌ها یعنی شاختار دونسک اوکراینی، هشت تیم حاضر در مرحله یک چهارم پایانی هستند.
رئال- تاتنهام
مادریدی‌ها هفت سال در حسرت رسیدن به این مرحله به سر می‌بردند. تساوی دور رفت مقابل لیون کار این تیم را به مراتب راحت‌تر کرده بود.
در بازی برگشت هم شاگردان مورینیو توانستند با سه گل مارسلو، بن‌زما و دی‌ماریا، لیون را از پیش رو بردارند و با انرژی مضاعف خود را به مرحله یک چهارم پایانی برسانند.
بن‌زما ستاره رئال در این دیدار حساس بود و در نبود هیگواین باز هم به تیم سابق خود گل زد تا نشان دهد در اوج آمادگی به سر می‌برد.
به نظر می‌رسد آقای خاص قصد دارد همان راهی را که با اینتر در فصل گذشته طی کرد این بار با رئال مادرید طی کند. البته رئالی‌ها کار چندان آسانی پیش رو ندارند و درگام نخست تاتنهام را باید در سانتیاگو برنابئو شکست دهند تا بتوانند امیدوارانه به بازی برگشت فکر کنند.
تاتنهام هم که یکی دیگر از شگفتی‌سازان لیگ قهرمانان به حساب می‌آید با شکست آث میلان توانست راهی این مرحله از مسابقات شود. حضور ستارگانی چون ون‌در‌وارت، بیل، دفو، کراوچ و گالاس و مربی کارکشته‌ای چون هری ردنپ کار را برای رئالی‌ها بسیار سخت می‌کند. بازگشت دوباره ون در وارت هلندی به سانتیاگو برنابئو هم می‌تواند جالب باشد. هافبک هلندی که هیچ‌گاه نتوانست در تیم مادریدی خوش بدرخشد و جایگاه ثابتی پیدا کند اکنون می‌آید تا خیلی چیزها را به پرس ثابت کند.
به هر شکل آقای خاص می‌داند که با شکست تاتنهام تازه کار برای تیمش آغاز می‌شود. مادریدی‌ها در صورت پیروزی برابر تاتنهام باید مقابل برنده جدال بارسا و شاختار قرار گیرند و این یعنی دو ال‌کلاسیکوی دیگر.
بارسلونا و رئال مادرید باید در عرض یک ماه، چهار ال‌کلاسیکو برگزار کنند و این می‌تواند برای فوتبال‌دوستان بسیار جذاب باشد. شانزدهم آوریل و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو از سری رقابت‌های لالیگا این دو تیم مقابل هم قرار می‌گیرند و چهار روز بعد هم یعنی در روز بیست آوریل، در ورزشگاه مستایا دیدار فینال جام حذفی باشگاه‌های اسپانیا را باید برگزار کنند. بیست و ششم آوریل و سوم می هم جدال احتمالی این دو تیم اسپانیایی در لیگ قهرمانان است.
اینتر- شالکه
مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا که با زحمت فراوان خود را به مرحله یک چهارم رسانده است باید در این مرحله مقابل تک نماینده آلمان قرار بگیرد.
اینتر میلان پس از شکست عجیب بایرن مونیخ در آرینس آرنا اکنون باید مقابل دیگر تیم بوندسلیگایی قرار گیرد. شالکه‌ای که بدون ماگات باید در یک چهارم پایانی حاضر شود، تمام امیدش به رائول گونزالس است، گونزالسی که نقش بسیار پررنگی در شکست دادن والنسیا در مرحله یک هشتم داشت. وضعیت نه چندان مساعد شالکه در بوندسلیگا و حذف از جام حذفی آلمان باعث شده که این تیم تنها امیدش به لیگ قهرمانان باشد ولی سد محکمی چون اینتر سبب شده که هواداران این تیم شانس کمی برای این تیم قائل شوند. اینتری‌ها با لئوناردو مربی جوان خود به دنبال صعود به مرحله بالاتر هستند و به نظر می‌رسد این تیم در سن‌سیرو باید تیر خلاص را شلیک کند تا کار به دیدار برگشت نرسد.
چلسی – منچستر
آبی‌پوشان لندنی بعد از سپری کردن روزهای بد در لیگ برتر جزیره حالا می‌خواهند باز هم منچستر را قربانی کنند. آنجلوتی که به نظر می‌رسد آخرین روزهای حضورش در لندن را سپری می‌کند امید زیادی دارد که بتواند با شکست شیاطین سرخ راهی دیدار نیمه نهایی شوند.
سرآلکس فرگوسن هم که تیمش اکنون در صدر جدول لیگ برتر حضور دارد در آخرین صحبت‌های خود پیرامون این بازی حساس می‌گوید: «‌کار بسیار سختی پیش رو داریم ولی شکست چلسی در زمین این تیم می‌تواند کار را برای ما راحت کند.»
شیاطین سرخ که به تازگی مقابل چلسی دو بر یک شکست خورده است، به دنبال انتقام سختی مقابل این تیم لندنی است. بازی رفت دو تیم در استنفوربریج برگزار می‌شود؛ جایی که شاگردان فرگوسن خاطره خوشی از آن ندارند. تقابل ستاره‌های پر‌تعداد دو تیم می‌تواند برای بسیاری جذاب باشد. آنجلوتی بی‌شک با صعود از این مرحله می‌تواند دل آبراموویچ را به دست آورد و شاید این برد بتواند جایگاه این مربی را روی نیمکت چلسی محکم کند.
بارسلونا- شاختار
آبی و اناری پوشان کاتالان یکی از خوش‌شانس‌ترین تیم‌های این مرحله به حساب می‌آیند. هر چند شاختار مهمان ناخوانده این مرحله به حساب می‌آید و یکی از شگفتی‌سازهای لیگ قهرمانان هم محسوب می‌شود.
شاگردان پپ گواردیولا هنوز هم در حسرت حذف از لیگ قهرمانان در سال گذشته مقابل اینتر هستند و در حال حاضر هم یکی از پرامیدترین تیم‌ها برای رسیدن به جام قهرمانی این دوره هستند.
بارسلونی‌ها که در دیدار رفت باید در نیوکمپ از این تیم اوکراینی پذیرایی کنند به احتمال فراوان در همان نیوکمپ کار را یکسره کنند تا کار چندان سختی در زمین شاختار نداشته باشند.
بارسا که به دنبال قهرمانی مجدد در لیگ قهرمانان است بیشتر از اینکه به این مسابقه فکر کند به جدال مرحله بعد مقابل رئال می‌اندیشد. جدالی که بی‌شک یکی از حساس‌ترین بازی‌های چند سال اخیر این دو تیم حساب می‌شود و جدا از تقابل دو رقیب دیرینه، انتقام بارسایی‌ها از مورینیو هم می‌تواند سوژه داغی به حساب آید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار