کد خبر: 443950
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، سید‌مصطفی داودی صبح امروز در مراسم نخستین حرکت قطار آزمایشی سال 90 در راه آهن زاهدان اظهار داشت: این قطار با گنجایش 200 نفر مسافر ساعت 9.30 دقیقه، زاهدان را به مقصد تهران ترک کرد.
وی افزود: این قطار تا انتهای مسیر، ظرفیت آن به 260 نفر خواهد رسید که در این راه در مسیرهای کرمان، یزد و قم اقدام به سوار و پیاده کردن مسافرها می‌کند.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق اضافه کرد: گنجایش این قطار تا مقصد 300 نفر مسافر، واگن‌ها از نوع آلمانی و مجهز به تمام استانداردهای لازم است.
وی ادامه داد: گنجایش هر کوپه شش نفر است و قیمت هر بلیت 28 هزار تومان بوده که در حال حاضر، مسافران می‌توانند فقط از مراکز فروش در سطح شهر، بلیت تهیه کنند.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق خاطرنشان کرد: پس از ایام تعطیلات نوروزی، مرکز فروش ایستگاه مرکزی قطار در زاهدان راه‌اندازی می‌شود.
داودی گفت: این قطار آزمایشی با سرعت 80 کیلومتر در ساعت تا فهرج و پس از آن با همان سرعت 120 کیلومتر به حرکت خود ادامه می‌دهد.
وی عنوان داشت: این پروژه که 400 میلیارد تومان هزینه در بر داشته در دور نخست سفر ریاست جمهوری، 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و طی چهار سال اخیر با اختصاص اعتبارات دو برابر، اتصال ریلی آن در سال 88 برقرار شد و در سال 89 به بهره‌برداری باری و مسافری رسید.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق بیان داشت: چنانچه نواقص دستگاه‌های خطوط ارتباطی توسط معاونت ساخت راه و ترابری برطرف شود امکان افزایش سرعت، تقلیل در زمان سفر و افزایش تعداد قطارها را نیز شاهد خواهیم بود.
داودی افزود: همچنین در طی هفته نیز به صورت روزانه، فروش بلیت و حرکت قطار را شاهد خواهیم بود.
وی برای دومین بار، میهمانان نوروزی را تا بم مشایعت کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار