کد خبر: 439834
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۵
توقف فرهنگ و هنر عشایر ایران در سال سوم
چندی قبل به دنبال اعلام فراخوان سومین همایش «هنر و فرهنگ عشایر ایران» که از سوی دبیرخانه این همایش منتشر شده بود، هدف این مهم را شناساندن و معرفی هنر عشایر و مستندسازی هنرهای مربوطه، ایجاد ارتباط میان اندیشمندان، پژوهشگران و هنرمندان در حوزه هنر و فرهنگ عشایری و. . . بیان کردند.
پس از اعلام این فراخوان پیش‌خبرهایی مبنی بر برگزاری این همایش در 18 بهمن ماه سال جاری در تالار ایران فرهنگستان هنر منتشر شد. در متن خبرها به نقل از علی قنبری، دبیر علمی این همایش آمده بود: ‌«به دنبال وظیفه فرهنگستان هنر برای حفظ، احیا و گسترش فرهنگ‌‌ اصیل کشورمان، گروه هنر و فرهنگ عشایر در این فرهنگستان تشکیل شد و فعالیت خود را آغاز کرد. در پی اهداف این گروه تا به حال دو همایش برگزار شده که نخستین همایش «هنر و فرهنگ عشایر» ویژه عشایر بختیاری و لر بود. دومین همایش نیز به بررسی «عشایر قشقایی و بویراحمد» پرداخت. سومین همایش به عشایر استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان و زنجان اختصاص دارد.»
این درحالی است که پس از مدتی خبری مبنی بر تغییر زمان برگزاری این همایش منتشر شد و از برگزاری این همایش در 4 اسفند خبر داد. با تغییری که در زمان برگزاری پیش آمد همگان به این امید بودند که شاید بتوانند شاهد برگزاری همایشی پربارتر و بهتر از سال‌های گذشته از سوی فرهنگستان هنر باشند در حالی که در این تاریخ هیچ همایشی برگزار نشد.
روز گذشته که قرار بود تالار ایران فرهنگستان هنر میزبان عشایر استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان و زنجان باشد به دلیل برخی تغییرات که اعلام نشد، ‌برگزاری این همایش بدون خبر قبلی لغو شد.
اگر از هزینه‌ها و مبالغی که برای برگزاری چنین همایشی خرج می‌شود بگذریم، گویا برنامه‌ریزی‌ها و تدارکاتی که بسیاری از افراد برای شرکت در این همایش انجام داده بودند تا شاید بتوانند برای سومین سال متمادی شاهد حضور فرهنگ‌ و هنرهایی که در حال فراموشی‌ هستند باشند، برای هیچ یک از مسئولان فرهنگستان هنر اهمیت نداشت که حاضر نشدند خبر عدم برگزاری این همایش را اعلام کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار