کد خبر: 439804
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۱
دولت سودان اعلام کرد نخستین کشوری خواهد بود که پس از اعلام استقلال جنوب، در این منطقه سفارتخانه ایجاد می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، «علی احمد کرتی» وزیر امور خارجه سودان با گفت: سودان به عنوان نخستین کشور برای حفظ ثبات در جنوب و نشان دادن روابط حسنه خود با دولت آن، سفارتخانه خود را در جوبا پایتخت این کشور ایجاد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: دولت جدید در جنوب سودان هرگز میان همسایگان خارطوم در شرق مرکز آفریقا فاصله نخواهد انداخت، اما دروازه‌ای برای آغاز روابطی متمایز با این کشورها خواهد بود.
کرتی با اشاره به نتایج همه پرسی اخیر در جنوب سودان، درباره آینده روابط دوستانه و همکاری‌های گسترده بین بخشهای شمالی و جنوبی سودان ابراز امیدواری کرد.
وی همچنین سطح روابط سودان با کشورهای همسایه را مثبت ارزیابی و بر اهمیت مناسبات خارطوم با کشورهای عرب و آفریقایی تأکید کرد.
در حالی که قرار است چهار ماه دیگر استقلال جنوب سودان رسما اعلام شود، اما هنوز مسائل زیادی از جمله اختلافات مرزی و تملک منطقه نفت خیز ابیی حل نشده باقی مانده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار