کد خبر: 439600
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۹
خانواده فرمانفرمایان بیش از 50 هزار برگ سند مربوط به زمان حکمرانی عبدالحسین فرمانفرما در نقاط مختلف کشور را به کتابخانه مجلس اهدا کردند.
به گزارش مهر، چندی پیش علی‌اکبر زارع‌بیدکی مدیر فراهم‌آوری منابع کتابخانه مجلس شورای اسلامی از خرید قریب به 350 جلد از کتاب‌های نفیس و نایاب کتابخانه زنده‌یاد خسرو فرشیدورد خبر داد. همچنین وی همان‌ روزها به طور غیررسمی از مذاکرات اولیه با خانواده فرمانفرمایان خبر داد که طی صحبت‌‌های اولیه مقرر شده بود این خانواده برخی اسناد که از زمان حکمرانی عبدالحسین فرمانفرما در نقاط مختلف کشور در اختیار داشتند را به کتابخانه مجلس اهدا کنند.
حال در تازه‌ترین اخبار رسمی که از کتابخانه مجلس اعلام شده است علی ططری مدیر مرکز اسناد کتابخانه مجلس شورای اسلامی از اهدای بخشی از سندهای خانواده فرمانفرمایان خبر می‌دهد.
وی با بیان این مطلب تأکید کرد: اسنادی که به تازگی به کتابخانه مجلس رسیده، اسنادی است که از سوی خانواده فرمانفرمایان اهدا شده است.
گرچه هنوز حجم دقیق مجموعه اهدایی مشخص نشده ولی طبق برآورد اولیه بیش از 50 هزار برگ سند به زودی به داشته‌های این کتابخانه افزوده می‌شود، البته روند اضافه شدن این اسناد به طور تدریجی خواهد بود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده در هر مرحله بین 4 تا 5 هزار برگ از این اسناد منتقل می‌شود.
به گفته ططری این اسناد به زمان حکمرانی عبدالحسین فرمانفرما در نقاط مختلف کشور مانند کرمانشاه، فارس، کرمان و برخی نقاط دیگر مربوط است. به طور مثال وی در دو دوره تاریخی قبل و بعد از مشروطیت به عنوان حکمران در کرمانشاه حضور داشته و تمام مجموعه اسناد و مکاتبات بین سال‌های نخست 1324 - 1321هجری قمری و در دوره دوم 1332 - 1330هجری قمری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار