کد خبر: 439514
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۵
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سفر رییس ستاد ارتش امریکا به خاورمیانه گفت: از شیطان بزرگ برمی‌آید در این شرایط سرگردانی، مایک مولن را برای بررسی اقدام نظامی به نفع ستمگران آمریکایی منطقه در برابر انقلابیون اعزام کرده باشد.
به گزارش فارس، سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سفر مایک مولن رئیس ستاد ارتش آمریکا به خاورمیانه اظهار داشت: سفر عجولانه مایک مولن حاکی از نگرانی عمیق آنها نسبت به سرنوشت نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه است. ضمن آنکه از شیطان بزرگ آمریکا برمی‌آید در این شرایط سرگردانی، مایک مولن را برای بررسی اقدام نظامی به نفع ستمگران آمریکایی منطقه در برابر انقلابیون اعزام کرده باشد.
عضو شورایعالی امنیت ملی کشور خطاب به مولن اعلام داشت: نیروهای آمریکایی بایستی منطقه را ترک گفته و بداند هر گونه عملیات نظامی تاثیری بر انقلاب مردم مسلمان برای نجات از ظلم آمریکایی‌ و ستم جبران نخواهد داشت. جز اینکه هزینه سنگینی روی دست آمریکا خواهد گذاشت و خروج آنها را تسریع می‌کند.
فیروزآبادی در پایان تاکید کرد: مایک مولن رئیس ستاد ارتش آمریکا بایستی بیشتر به فکر مردم آمریکا و کشور خود باشد و به گمراهی نیفتد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار