
به گزارش خبرنگار «جوان» برابر کیفرخواست صادر شده از سوی دادستان تهران که روز گذشته در شعبه 71 دادگاه کیفری خوانده شد، غلامعلی- 57 ساله 20مرداد سال گذشته همسر خود امالبنین را به قتل رسانده است.
پلیس در بررسی سوابق کیفری متهم متوجه شد وی از سال 49 دارای سوابق کیفری متعددی بوده است. او سال 84 نیز به اتهام رابطه نامشروع دستگیر شده بود.
در ادامه جلسه رسیدگی اولیای دم درخواست قصاص کردند. قاضی نورالله عزیزمحمدی رئیس شعبه، متهم را در جایگاه تفهیم اتهام کرد. غلامعلی پس از پذیرفتن اتهام قتل همسرش به دادگاه گفت: من مدتهاست به مواد مخدر اعتیاد دارم. همسرم اوضاع مالی خوبی داشت و من پولهایش را میگرفتم و مواد مخدر میکشیدم. همواره بر سر این موضوع با هم مشاجره میکردیم.
پدرش سه دانگ از خانه و یک مغازه را به نامش کرده بود. مدتی بود که من او را تحت فشار گذاشته بودم تا اموالش را به نام من کند، اما همسرم هر بار دعوا راه میانداخت و به خواسته من تن نمیداد. مشاجره ما بر سر این موضوع هر روز بالاتر میگرفت تا اینکه داشتیم مقدمات عروسی پسر کوچکمان را فراهم میکردیم. همسرم که از رفتارم به ستوه آمده بود، درخواست طلاق داد. من وقتی با خبر شدم او را کتک زدم و با چاقو قصد کشتن او را داشتم که فرزندانم- نسترن و نادر- ما را جدا کردند. من با چاقو او را دنبال کردم و پیش از اینکه کسی به او کمک کند به او 12 ضربه زدم. همسرم به طرف کوچه فرار کرد و من او را دنبال کردم و ضربه آخر را به قلبش زدم. متهم گفت: وقتی پزشکان قصد داشتند چاقو را از قلبش بیرون بکشند همسرم تسلیم مرگ شد.
متهم در آخرین دفاع درخواست گذشت کرد و قاضی عزیزمحمدی ختم جلسه را اعلام کرد و پس از مشاوره با اعضای دادگاه –بردبار، آروین، واعظی و سری- متهم را به قصاص محکوم کرد.