کد خبر: 439012
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۰
امام جمعه داران با تاکید بر محاکمه موسوی و کروبی گفت: دستگاه قضایی باید به مطالبه مردم برای محاکمه سران فتنه توجه کند چرا محاکمه موسوی و کروبی انتظار حداقلی مردم از قوه قضائیه است

حجت الاسلام محمد تقی کرامتی استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به تلاش جریان فتنه برای انتقام از راهپیمایی 22 بهمن مردم و خرسندی آمریکایی و رژیم صهیونیستی از سکوت برخی خواص به شدت انتقاد کرد و گفت: همواره اظهار نظر و واکنش خواص در جامعه تاثیر گذار بوده است.

وی با بیان اینکه سکوت هاشمی رفسنجانی مورد حمایت سران فتنه بوده است، افزود: تردیدی نیست که گستاخی و جسارت سران فتنه علیه ملت ایران به امید حمایت‌های آقای هاشمی بوده است و اگر چراغ سبز ایشان نبود موسوی و کروبی امروز نمی‌توانستند آزادانه به ارزش‌‌های ملت ایران اهانت کنند.

امام جمعه داران با تاکید بر اینکه ملت ایران در صورت اعلام برائت رسمی هاشمی رفسنجانی از موسوی و کروبی می‌توانند توبه هاشمی را باور کنند، خاطرنشان کرد: مشخص نیست چرا آقای هاشمی رفسنجانی علی رغم اینکه تردیدی در ارتباط موسوی با بیگانگان نیست، سکوت حمایتی خود را از سران فتنه نمی‌شکنند.

نویسنده کتاب منشور دولت اسلامی همچنین گفت: مجلس خبرگان رهبری محل فقهای انقلاب است و این علمای بزرگوار باید در مقابل حمایت هاشمی از سران فتنه واکنش نشان دهند؛ حضور آقای هاشمی در ریاست مجلس خبرگان دیگر معنا ندارد او باید بداند که مجلس خبرگان رهبری محل فقهی انقلاب برای حمایت از مبانی انقلاب و ارزش‌های اسلام است نه محل حمایت از کسانی که فخر اهانت به اسلام و ارزش‌های اسلامی را به اسرائیل و آمریکا می‌فروشند.

وی با بیان اینکه وضعیت هاشمی برای اعلام برائت از موسوی و کروبی کاملا اورژانسی است، گفت: آقای هاشمی وقت زیادی برای اعلام برائت از موسوی و کروبی ندارد و اگر در زمان لازم مطالبه مردم را اجرایی نکند به مرگ سیاسی مبتلا خواهد شد.

کرامتی با تاکید بر محاکمه موسوی و کروبی گفت: دستگاه قضایی باید به مطالبه مردم برای محاکمه سران فتنه توجه کند چرا که محاکمه موسوی و کروبی انتظار حداقلی مردم از قوه قضائیه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار