
شبکه الجزیره اعلام کرد که مردم در اطراف میدان التحریر قاهره با قرار دادن موانع امنیتی مانع از ورود افراد وابسته به رژیم مبارک به میدان میشوند.
به گزارش فارس، شبکه الجزیره در خبری فوری اعلام کرد که تظاهرکنندگان در اطراف میدان التحریر در مرکز شهر قاهره با سنگر بندی ورودی ها به این میدان مانع از ورود طرفداران مبارک می شوند.
از سوی دیگر شبکه الجزیره اعلام کرد که مردم در میدان التحریر برگزاری هرگونه گفتوگو با عمر سلیمان معاون حسنی مبارک را محکوم کردهاند.
همچنین بنا بر اعلام این شبکه مردم همچنان در اطراف میدان التحریر حضور دارند و ارتش مصر نیز تاکید کرده که به تظاهرکنندگان شلیک نخواهد کرد.
این شبکه تصاویری از مردم خشمگین مصر پخش کرد که با سردادن شعارهایی تاکید کردند که امروز آخرین روز حکومت حسنی مبارک خواهد بود.
این شبکه تصریح کرد که مردم ایستهای بازرسی در اطراف میدان التحریر قرار دادهاند.