کد خبر: 425772
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۵
سری دوم از مجموعه «راز» که از پنج‌شنبه (11 آذرماه) در شبکه چهار سیما آغاز شد، قرار است از 22 آذرماه روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه از شبکه چهار پخش شود.
در سری دوم این مجموعه 52 قسمتی قرار است ضمن ادامه موضوعات سری قبل نظیر مباحث آخرالزمانی، سینما و به خصوص سینمای سیاسی و به بررسی جنبه‌های مختلف و رمزآلود وقایع روز، به ویژه اهداف سیاسی پشت پرده آنها پرداخته شود.
مجید یوسفی تهیه‌کننده «راز» ضمن اشاره به این مطلب گفت: قصد داریم در این برنامه به موضوعات، مفاهیم و مقولات فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای که حرفی برای گفتن یا به عبارت بهتر رازهایی برای افشا شدن دارند، بپردازیم. به عنوان مثال در برنامه اول سری دوم ما به بررسی زوایای مختلف ترور رفیق حریری پرداختیم و در برنامه‌ای دیگر ماجرای جنجالی و ابعاد بین‌المللی پرونده سکینه آشتیانی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
این در حالی است که یوسفی پیشتر درباره انتخاب نام «راز» برای این برنامه گفته بود: بنا بود مکاشفه‌ای داشته باشیم که نظام رسانه‌ای غرب در پس تولید محصولات فرهنگی خود چه اهدافی را دنبال می‌کند و اینکه آنها رازی را در آثارشان پنهان کرده‌اند. سعی داریم با بررسی این تولیدات، اسرار آنها را برملا کنیم. در واقع گمشده‌ای در مقولات فرهنگی داریم که می‌خواهیم در این مباحث به آنها برسیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار