کد خبر: 425572
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۲
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز از برخی نتایج 15 جلسه جامعتین خبر داد و گفت: در حال رسیدن به سندی هستیم که بتوان با سایر اصولگراها در میان گذاشت و در صورت رسیدن به نتیجه مشترک، موضوع آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین احمدسالک سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس«توانا» درباره جلسه وحدت اصولگرایان با محوریت جامعتین که قرار بود با حضور 60 چهره اصولگرا در پنجشنبه این هفته برگزار شود، اما به زمان دیگری موکول شد، گفت: جامعتین از تابستان امسال حدودا 15نشست را تا به امروز به صورت مشترک و کارشناسی شده انجام داده‌اند که عمده مباحث پیرامون دو مسئله بوده است.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز مسئله اول را «بررسی اصول اصولگرایی» عنوان کرد و افزود: اعضای جامعتین پس از انجام مباحث کارشناسی به مطالبی به صورت جمع‌بندی رسیدند که یک اصولگرا و یا یک جریان اصولگرا باید تابع این اصول باشد تا بتواند انسجام و وحدت تشکیلاتی لازم را حفظ کند.

حجت الاسلام سالک مسئله دوم را «بررسی موانع اصولگرایی» خواند و گفت: در این نشست‌ها این موضوع نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت، که اصولگرایان موظف به پرهیز از آنها هستند، تا وحدت شکست نخورد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: در حال رسیدن به مجموعه‌ای از چارچوب‌ها و سندی هستیم که بتوان با سایر اصولگراها در میان گذاشت و در صورت رسیدن به نتیجه مشترک، موضوع آن به اطلاع عموم رسانده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: البته در این زمینه اکثریت احزاب و جریانات اصولگرا اعلام وفاداری به این سند را داشته‌اند و همه متعهد به انجام آن شده اند تا انسجام و وحدت تشکیلاتی شکل گیرد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز همچنین اظهارداشت: مقرر است این امر با حضور مسئولان اصولگرایی داخل کشور صورت گیرد و بعد اعلام شود؛ لذا هنگامی که که جلسه تشکیل شد و مباحث صورت گرفت، کل اصول و مبانی با حضور رسانه‌ها اعلام خواهم شد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز درباره موضوعات مطرح شده در آخرین نشست مشترک جامعتین بیان داشت: آخرین بحث‌ جلسات، موضوعات درون تشکیلاتی بود که اعضا به بررسی آخرین اخبار و جریانات جاری کشور از جمله شهادت دکتر شهریاری از دانشمندان بسیجی هسته‌ای کشورمان پرداختند.

وی تصریح کرد: در این جلسه تاکید شد باید دستگاه‌های امنیتی _ اطلاعاتی در حفاظت شخصیت‌های هسته‌ای و نانو و پیشرفته کشور تلاش کنند.

حجت الاسلام سالک ادامه داد: همچنین در این جلسه فرمایشات مقام معظم رهبری در سفر پربرکتشان به قم بررسی شد و بر این مسئله تاکید شد که باید بر روی این فرمایشات اقدامان جدی صورت گیرد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سوال که مهمترین شرایط و ویژگی‌های اصولگرایان چیست؟ پاسخ داد: این مسئله به اصول و چارچوب‌هایی برمی‌گردد که در نشست آینده مشترک جامعتین مشخص خواهد شد.

*افرادی که موجب افتراق اصولگرایان می‌شوند، موقع شناس نیستند

حجت الاسلام سالک با اشاره به جریانات و افرادی که با نام اصولگرایی در شرایط حساس کشور موجب افتراق بین اصولگرایان می‌شوند، اظهارداشت: افرادی که ادعای مسائل سیاسی و حضور در صحنه سیاسی و اجتماعی را دارند، بی‌تردید باید موقع‌شناس و زمان‌شناس باشند و خارج از زمان مناسب و مسائل مربوطه از بیان صحبتی که موجب تشنج و از میان بردن آرامش جامعه می‌شود، خودداری کنند.

وی افزود: این یک واقعیت است؛ به تعبیر رهبر معظم انقلاب حضور به هنگام قابل ارزش است، لذا حضور و سخن نابهنگام علاوه بر اینکه به شخصیت افراد لطمه می‌زند، ممکن است موجب افتراق و ناهنجاری شود.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: بنابراین توصیه می‌شود به شرایط بسیار حساس کشور دقت کنند و به گونه ای عمل و سخن نگویند که به وحدت جامعه ضربه‌ وارد شود، آرامش مردم را به هم بزند و آبشخور دشمن را فراهم آورد.

*برخی افراد به جای جذب دیگران در پازل دشمن بازی می‌کنند

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز همچنین اظهار داشت: وضعیت حساس است و باید دقت کرد، لذا اگر کسی می‌گوید که در مسیر درست قدم بر می‌دارد، شاخص آن مقام معظم رهبری است؛ بنابراین باید سنجید که آیا پشت سر و همسو به معظم له قدم بر می‌دارد یا خیر؛ چرا که عقب‌تر و جلوتر از پرچم ولایت فقیه برای کشور بسیار مضر است.

وی با اشاره به اقدام برخی‌ها برای جذب حامیان فتنه، هشدار داد: این نکته حساسی است، گاهی اوقات به جای جذب دیگران، در اثر اطلاعات ناقص و ناکافی، خود این افراد جذب طرف مقابل می‌شوند و یا در میدان فتنه‌گران بازی می‌کنند؛ لذا اینجا بصیرت افراد بسیار از اولویت بالایی برخوردار است؛ چرا که باید اطراف و جوانب مسئله را به خوبی سنجید تا در پازل دشمن بازی نکرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار