کد خبر: 425294
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۴
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه عملکرد خاتمی در فتنه 88 همچون موسوی و کروبی ارزیابی می‌شود، گفت: خاتمی با صراحت عدم التزام عملی خود را به قانون اساسی اعلام کرده از این رو نمی‌تواند به دنبال بازگشت به قدرت باشد.
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به بازگشت دوباره اصلاح‌طلبان به قدرت، اظهارداشت: برخی از سران فتنه مثل موسوی و کروبی قطعاً مجرم بوده و اقدامات مجرمانه آنها باعث خشنودی اردوگاه‌های دشمن شد و به عنوان پیاده‌نظامان اردوگاه دشمن حرکت کردند و قطعاً باید محاکمه شوند.
وی بر همین اساس به خواست مردم که محاکمه سران فتنه است، اشاره و تصریح‌کرد: نظام و مردم به هیچ وجه به موسوی و کروبی که جرمشان اثبات شده و امروز نیز به عنوان عوامل میدانی دشمنان هستند، اجازه فعالیت نخواهند داد.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه فتنه‌گران التزامی به قانون اساسی ندارند از این رو نمی‌توانند به عنوان امین مردم باشند، یادآورشد: عملکرد خاتمی نیز در فتنه 88 در همین چارچوب ارزیابی می‌شود؛ ملت و نظام فراموش نکرده‌اند که خاتمی پیوسته اعلام می‌کرد که درصدد تغییر قانون اساسی و افزایش اختیارات خود است و اینکه رئیس‌جمهور در قانون اساسی یک آبدارچی است و حال باید از وی پرسید که چگونه به دنبال بازگشت به صحنه سیاسی کشور است.
وی با بیان اینکه خاتمی با صراحت عدم التزام عملی خود را به قانون اساسی اعلام کرده از این رو نمی‌تواند به دنبال بازگشت به قدرت باشد، گفت: وی در فتنه 88 با رفتارها و حرکات خود در شکل‌گیری آن نقش‌آفرینی کرده و باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.
حجت‌الاسلام سلیمی بر همین اساس در خصوص توبه این افراد به فرمایش امام(ره) در مورد معاندان استناد کرد که فرمودند«توبه آنها بین خود و خدا است»، اظهارداشت: نباید سرنوشت کشور را به دست افرادی سپرد که تا این اندازه اشتباهات مهم انجام داده‌اند فرضاً که توبه هم کرده باشند؛ از این رو به حذف وصیت‌نامه امام راحل که فرمودند«نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد»، اجازه نخواهیم داد؛ چراکه اینها نااهلی خود را اثبات کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه ارتباطات آنها با جوج سوروس افشا شده است،‌ اضافه‌کرد: وقتی این افراد مردم را نامحرم دانسته و با دشمنان ملت سر یک میز می‌نشینند و دور از چشم مردم با دشمنان مذاکره انجام می‌دهند نمی‌توان آنها را محرم به شمار آورد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس بر همین اساس توبه فتنه‌گران را ترفند‌هایی برای فرار از مجازات یا تخفیف مجازات‌هایی دانست که در انتظار آنها است.
وی با اشاره به نامه 16 نفر از زندانیان فتنه 88 به هاشمی‌رفسنجانی، اظهارداشت: بسیاری از کسانی که به اسم اصلاح‌طلب به قبله آمال خود یعنی آمریکا و غرب پناهنده شدند، زمانی که در کشور بودند ارتباطاتی با غرب داشته و حتی کمک‌های مالی از برخی از بنیادهای کشورهای غربی دریافت می‌کردند و امروز هم به آنجا پناهنده شده‌اند.
حجت‌الاسلام سلیمی بر همین اساس به لیست بلند آنها که به آمریکا و غرب رفته‌اند اشاره کرد و افزود: در نامه برخی از این افراد به هاشمی‌رفسنجانی دو پیام وجود دارد؛ نکته اول اینکه هاشمی‌رفسنجانی حتماً باید توجه کند اینها کسانی بودند که روزگاری وی را عالیجناب سرخپوش قلمداد می‌کردند و آیا نباید شک کرد کسانی که روزگاری وی را اینگونه خطاب می‌کردند امروز چگونه دم از وی می‌زنند؛ از این رو همین نکته باعث می‌شود که هاشمی‌رفسنجانی به رفتارهای آنها با دیده تردید نگاه کند.
وی در خاتمه نکته دوم را این عنوان کرد که شخص هاشمی باید به نوعی رفتار کند که دیگران در او طمع نکنند، خاطر‌نشان‌کرد: رفتار هاشمی نباید به گونه‌ای باشد که برخی از افرادی که وابسته به غرب هستند و در رسانه‌های غربی با نظام اسلامی سر ستیز داشته و وابسته به سرویس‌خای جاسوسی دشمن بودند در وی طمع کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار