کد خبر: 423792
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۳
قادر طهماسبی که اولین رمانش به زودی منتشر می‌شود، از آماده‌ چاپ بودن رمان «سلام کاملیا» و مجموعه‌ شعر «آب و گل و ماهی» خبر داد.
به گزارش ایسنا، رمان «تلاوت» اولین اثر داستانی طهماسبی است که اکنون مراحل پایانی چاپ را می‌گذراند و به گفته‌ این شاعر و نویسنده، این اثر از 14 اپیزود تشکیل شده که هر یک به وقایع مختلف اجتماعی می‌پردازند، ‌ولی شیرازه‌ آنها یکی است.
او افزود: این کتاب، رمانی معرفتی است و زبانی شاعرانه دارد که تلاش می‌کند با درون‌کاوی، مراحل نفس انسان را به صورت تصویری ارائه کند.
این نویسنده رمان «سلام کاملیا» را نیز آماده‌ چاپ کرده است. به گفته‌ او، این رمان از نظر فضا و زبان با رمان «ملکوت» متفاوت است و در چارچوب عواطف و عشق انسان به انسان و سپس عشق انسان به آسمان می‌گنجد.
او افزود: از نظر برخی از عارفان، سکوی پرواز انسان برای رسیدن به آسمان، زمین است.
به گفته‌ طهماسبی، این رمان نیز اپیزودیک است، ولی داستان‌ها خیلی به هم نزدیک‌اند، از سوی دیگر تعداد کاراکترها و اعدادی که در این اثر دیده می‌شود، از نظر علم اعداد برای او دارای اهمیت بوده‌اند.
مجموعه‌ شعر «آب و گل و ماهی» نیز مجموعه‌ای از شعرهای سپید این شاعر است که او عنوان «ترینه» را بر آنها نهاده است.
این مجموعه از بیش از 30 شعر با مضامین معرفتی، اجتماعی و در عین حال عاشقانه تشکیل شده است و سروده‌های هفت، هشت سال اخیر این شاعر را در برمی‌گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار