کد خبر: 423228
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۳
عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه ی برنامه پنجم توسعه سه سناریو برای مقابله با جنگ نرم در مجلس شورای اسلامی با رأی حداکثری نمایندگان به تصویب رسید.
سیدرضا اکرمی نماینده ی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به برنامه های مطرح شده با هدف مقابله باجنگ نرم در برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: ارائه برنامه های فرهنگی مدرن را می توان یکی از اصول برنامه ی پنجم توسعه برای مقابله با جنگ نرم دانست.
وی تصریح کرد:‌ یکی دیگر از استراتژی های اصلی برنامه پنجم توسعه در عرصه ی جنگ نرم مقابله به مثل در برابر دشمنان وافشاگری اهداف استکبار گرایانه ی آنها در عرصه ی جهانی می باشد.
اکرمی افزود:‌ جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل هر نوع آفت و آسیبی از جانب توطئه های دشمنان خارجی و داخلی ایستادگی کند و با تمام قوا برای مقابله با آنها آماده باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار